DOLAP UYGULAMASI SORU

Reaksiyon skoru
90
Dolap uygulamasından alışveriş yapacağım ve laptop alacağım alacağım zaman için satıcıya söyledim o da tamam dedi ve onu takip ettim başka ilanları da vardı ve numarasını son sayfaya ekliyordu, bugün sayfasına bakayım dedim hesap yok laptopu alacağım ama güvenemiyorum ne yapmalıyım

Dolap uygulamasından alışveriş yapacağım ve laptop alacağım alacağım zaman için satıcıya söyledim o da tamam dedi ve onu takip ettim başka ilanları da vardı ve numarasını son sayfaya ekliyordu, bugün sayfasına bakayım dedim hesap yok laptopu alacağım ama güvenemiyorum ne yapmalıyım
Bu durumdan dolayı tedirgin oldum alsam mı,almasam mı diye

Dolap hesabı kapanmışsa laptopu nereden alacaksın? eft ile v.s sakın alma dolandırıcıdır.

Dediğini bende düşündüm o yüzden dolaptan koyduğunda alırsak sorun çıkar mı onu sordum
Satıcının hesabı dolapta yoksa nasıl alacaksın? dolap üzerinden ilan satın alırsan video kaydı ile kargoyu açarsın bir sorun çıkarsa dolap yardımcı olur.

Dolap hesabı kapanmışsa laptopu nereden alacaksın? eft ile v.s sakın alma dolandırıcıdır.
Xolap
Sahibindende bakıp elden almak en sağlıklısı olacaktır.
haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcının hesabı dolapta yoksa nasıl alacaksın? dolap üzerinden ilan satın alırsan video kaydı ile kargoyu açarsın bir sorun çıkarsa dolap yardımcı olur.
Satıcının getcontactan yorumlarına baktım ve dolandırıcı olduğu yazıyordu şükür dolandirilmadik sizde dolandırılmayın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,213
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri