Neler Yeni

Çözüldü✓ Dolaptan anakart aldım işlemci pimi yamuk gibi geldi ve satıcı kabul etmiyor

İade talep edildi diyor dolap destek yazdım her türlu paramı alıyorum 400 TL için karakterini satıyorlar anlamıyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kabul etmesin hiçbir önemi yok. Direk kargoya verip gönder. Hiçbir şey söyleme hakkına sahip değil. Dolap böyle bir site çünkü. Sadece alıcıyı korur.

SadeceSeyf

80+ Gold
İade talebi oluşturdum ve şimdi kargoya gidiyorum hızlı onaylandı
iade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabul etmesin hiçbir önemi yok. Direk kargoya verip gönder. Hiçbir şey söyleme hakkına sahip değil. Dolap böyle bir site çünkü. Sadece alıcıyı korur.
Bu saçmalık. Sizin söylediğiniz şeyin asıl olduğu yer param güvende olayı. Hiç bir satıcı param güvende ile satmıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.

Bu saçmalık. Sizin söylediğiniz şeyin asıl olduğu yer param güvende olayı. Hiç bir satıcı param güvende ile satmıyor.
Aynı olayları satıcı olarak bende yaşadım. Satıcı hiçbir şey söyleyemiyor. O ürünü geri almak zorunda kalıyor. Ekstra olarak kargoyu bile sen ödüyorsun.

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynı olayları satıcı olarak bende yaşadım. Satıcı hiçbir şey söyleyemiyor. O ürünü geri almak zorunda kalıyor. Ekstra olarak kargoyu bile sen ödüyorsun.
Valla ben de sattım hocam. Ama dediğiniz gibi olmadı

Valla verdim gitti

Pinler yamuk gibi geldi bende bilmiyorum ha bide Instagram varsa bir resim aticam. Bir bakarmisin

Dün irtibat kurdum ve baya konuştuk baya şeyler dedi müşteri hizmetleri

Kargoya verdim güzel tamam pin yamuk olsa görüntü gelmezdi hbu hiç çalışmıyor fan dönüp susuyor sonra tekrar dönüp susuyor

Kanka ürün teslim edildi diyor para bana 2 3 güne gelirmi sence

Tamam tşk

Bide satıcı onay falan diyor du dolap destek önedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,717
Üyeler
169,463
Son üye