𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Video çektim diyorum ben
İade talebi oluşturdum ve şimdi kargoya gidiyorum hızlı onaylandıİade aç videoları müşteri temsilcisine at knk
iade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.İade talebi oluşturdum ve şimdi kargoya gidiyorum hızlı onaylandı
Bu saçmalık. Sizin söylediğiniz şeyin asıl olduğu yer param güvende olayı. Hiç bir satıcı param güvende ile satmıyor.Kabul etmesin hiçbir önemi yok. Direk kargoya verip gönder. Hiçbir şey söyleme hakkına sahip değil. Dolap böyle bir site çünkü. Sadece alıcıyı korur.
Aynı olayları satıcı olarak bende yaşadım. Satıcı hiçbir şey söyleyemiyor. O ürünü geri almak zorunda kalıyor. Ekstra olarak kargoyu bile sen ödüyorsun.iade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu saçmalık. Sizin söylediğiniz şeyin asıl olduğu yer param güvende olayı. Hiç bir satıcı param güvende ile satmıyor.
Valla ben de sattım hocam. Ama dediğiniz gibi olmadıAynı olayları satıcı olarak bende yaşadım. Satıcı hiçbir şey söyleyemiyor. O ürünü geri almak zorunda kalıyor. Ekstra olarak kargoyu bile sen ödüyorsun.
taklaya gelmişsin g.oNapabo
Pinler yamuk gibi geldi bende bilmiyorum ha bide Instagram varsa bir resim aticam. Bir bakarmisiniade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.
Bu saçmalık. Sizin söylediğiniz şeyin asıl olduğu yer param güvende olayı. Hiç bir satıcı param güvende ile satmıyor.
Kanka ürün teslim edildi diyor para bana 2 3 güne gelirmi senceiade talebinden sonra satıcının onayı var ama. Senin müşteri hizmetleri ile irtibatı koparmaman gerekiyor. Yeter ki pinleri sen yamultmuş olma.
Bankaya bağlıKanka ürün teslim edildi diyor para bana 2 3 güne gelirmi sence