Çözüldü✓ Dolaptan anakart aldım işlemci pimi yamuk gibi geldi ve satıcı kabul etmiyor

.Xeon x3340
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3440

İademi oluşturuyorun versin bakalım mahkemeye bozuk ürün yolluyor hemde suçlu ben dolaptan alırken ben tcmi verdim satın alırken onu bulabilirmi
İade aç videoları müşteri temsilcisine at knk

Konu troll değil

Ciddi son 400 TL paramı attim

Sinirden duvarı yumrukluyorum peder arıyor iade edersen mahkemeye verirse napcab digir

Anakartın fotoğrafını gönderir misin buraya?

. Alin

Ekler

• IMG_20221025_160152.jpg
    IMG_20221025_160152.jpg
    3.9 MB · Hit: 78
Konu troll değil

Ciddi son 400 TL paramı attim

Sinirden duvarı yumrukluyorum peder arıyor iade edersen mahkemeye verirse napcab digir
Saçmalama kardeşim verirse versin. Görüntü yok mu niye bu kadar darlanıyon

2.ci fotoğraf

Sonda pine dokunmadım dokundun diyor

Ekler

• IMG_20221025_160104.jpg
    IMG_20221025_160104.jpg
    3.4 MB · Hit: 68
İkinci elde iade olmaması doğal. Bu yüzden test etmeden almayın denir. Uzaktaysanız tanıdık yönlendirilir vs. Geçmiş olsun, ispatlayamazsınız.

Şansınızı deneyin. Dolap müşteri hizmetlerini arayıp yada mail atarak durumu iletin. İlgileneceklerini söylerlerse neden olmasın. Fakat bu hizmeti vereceklerini sanmıyorum. Elinizdeki anakartı bir bilgisayarcıya götürüp ne yapılabileceğini bir sorun. Belki bir şekilde kullanım imkanı sağlar. Pin düzeltme işlemi filan bir şekilde yapılıyor. Fakat sorun bşka bir şeyse masraf çıkabilir. Aldığınız ürün ikinci el olduğu için yasal güvence minimumda oluyor.

Numara nedir

Fan dönüyor susuyor zaten

Ariyim

Şöyle dicem eve geldim kutuyu açtım anakart Pini yamuk gibiydi sonra test ediyim dedim ve fanlar dönmüyor ve çalışmıyor satıcı hasarlı ürün gönderdi iade etmek istiyorum dicem

Neyse ürünü iade ediyorum mahkeme açsın açabiliyorsa bakalım

Dolap destek aynı bot gibi ya yapay gibi

Son düzenleme:
2. El ürün alıyorsan kargoyu açtığın gibi video çekeceksin. Diğer türlü ürünün hasarlı alındığını kanıtlayamazsın. Bu tür durumlarda uygulamalar da genelde yardımcı olmuyor. Bende dolapta ürün satıyorum. Mesela diyelim mouse sattım. Adam sağlam sattığım ürüne bozuktu vs diyebilir. Alıp denemiştir bozulmuştur. Ama kanıtı yoktur. Şimdi ben neden o ürünü geri alayım, benimde suçum yok. Bunu örnek vermek için söyledim. Umarım dediğim anlaşılmıştır

2. El ürün alıyorsan kargoyu açtığın gibi video çekeceksin. Diğer türlü ürünün hasarlı alındığını kanıtlayamazsın. Bu tür durumlarda uygulamalar da genelde yardımcı olmuyor. Bende dolapta ürün satıyorum. Mesela diyelim mouse sattım. Adam sağlam sattığım ürüne bozuktu vs diyebilir. Alıp denemiştir bozulmuştur. Ama kanıtı yoktur. Şimdi ben neden o ürünü geri alayım, benimde suçum yok. Bunu örnek vermek için söyledim. Umarım dediğim anlaşılmıştır
Sonuçta ürün satınca karşı tarafında zarar verme durumu olduğu için ilk alırken kanıt olarak video çekmen lazım

Geri