Buğrahan Mert
80+ Silver
7k param var 1 yılda 2ye katlayabilirim çabalarsam o zamana kadar hem ünim başlıyor sizce ne olur arkadaşlar biriktirmeli miyim ?
Bende 2021 yazı pc toplayacağım. Dolar düşmez artar ama 8 lira falan olur çok artmaz bir kriz olmadığı sürece7k param var 1 yılda 2ye katlayabilirim çabalarsam o zamana kadar hem ünim başlıyor sizce ne olur arkadaşlar biriktirmeli miyim ?
inş 8 olur ya yoksa 3060 dan rx 570'e inmek istemiyorum Ukrayna gibi olursa ülke dolar bir anda 20 fln olursa bırak pc yi ekmek toplanmaz xdBende 2021 yazı PC toplayacağım. Dolar düşmez artar ama 8 lira falan olur çok artmaz bir kriz olmadığı sürece
8 çok hayalperest oldu gibiBende 2021 yazı PC toplayacağım. Dolar düşmez artar ama 8 lira falan olur çok artmaz bir kriz olmadığı sürece
10 olursa 1 sene beklemekten başka bir şey yapmış olmam çünkü yine aynı pc yi toplarım diye düşünüyorum bizim esnaflar sayesinde dolar 0.50 artsa %30 fln arttırıyorlar ürün fiyatlarını10.00₺ görür
inş 8 olur ya yoksa 3060 dan rx 570'e inmek istemiyorum Ukrayna gibi olursa ülke dolar bir anda 20 fln olursa bırak PC yi ekmek toplanmaz
10 olur8 çok hayalperest oldu gibi
o zaman ben boşuna 7k yı 14 yapmaya uğraşmayayım 1 sene alıp oyun oynayayım :/10 olur
11 Mart 2021 : 10.23 ₺7k param var 1 yılda 2ye katlayabilirim çabalarsam o zamana kadar hem ünim başlıyor sizce ne olur arkadaşlar biriktirmeli miyim ?
9 Türk lirası olur en az.7k param var 1 yılda 2ye katlayabilirim çabalarsam o zamana kadar hem ünim başlıyor sizce ne olur arkadaşlar biriktirmeli miyim ?