Neler Yeni

Yardım Rog Strix G17 4060/4070 performans farkı ne kadar olur?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
hocam dolandırılan tanıdığım var internettede okudum Xde böyle param güvendeye güvenmiyorum mahallede abi var kendiside göstermişti aha böyle dolandırıyom milleti diye :D 1 yıl falan oldu ama kapatıldığını düşünmüyorum açığın. Xde okuduğumda adama boş kutu göndermiş ödemeyimi almış neydi
Boş kutu gelsin hocam iade oluşturup geri kargoladıktan sonra her türlü iade oluyor :)

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
emir yapar
Boş kutu gelsin hocam iade oluşturup geri kargoladıktan sonra her türlü iade oluyor :)
Alıcı boş kutuyu açarken video çekmezse ama iade gönderdiği satıcı çekerken videoya çekerse ürünü aldı boş gönderi iade etti diyecek :D Patlatma adamı ayaküstü :D

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
Alıcı boş kutuyu açarken video çekmezse ama iade gönderdiği satıcı çekerken videoya çekerse ürünü aldı boş gönderi iade etti diyecek :D Patlatma adamı ayaküstü :D
İade edilen ürünün tekrar iadesi yok :) dolap değil bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin en büyük açığı bu zaten, iade gelen ürünü onaylamak için 2 gün süre veriyor sistem ama iade kabul etmekten başka seçenek sunmuyor xD Ayrıca 50-60K'lık ürün almış açarken de video çek diye belirteceksek işimiz var rspgjasıghsıg

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
emir yapar

Sistemin en büyük açığı bu zaten, iade gelen ürünü onaylamak için 2 gün süre veriyor sistem ama iade kabul etmekten başka seçenek sunmuyor xD
Sahibinden hakkında bilgim çok yok, fikir ürettim. Risk alınmayacaksa 2. el alabilir arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş

Sistemin en büyük açığı bu zaten, iade gelen ürünü onaylamak için 2 gün süre veriyor sistem ama iade kabul etmekten başka seçenek sunmuyor xD Ayrıca 50-60K'lık ürün almış açarken de video çek diye belirteceksek işimiz var rspgjasıghsıg
hocam video çekmekte sıkıntı yok ben sıfır gelen üründe bile video açar koyarım ne olur ne olmaz diyede almışsın kutudan patlıcan çıkıyor hem moralin bozulucak hem uğraşıcan hem yeni pc arıcaksın o yüzden sahibindende yüzyüze olmadığı sürece ürün almıyorum

Top Bottom