DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocakta tanıtımı olacakmış. Daha çok var.S22 serisi çıkacak mı
Ocakta tanıtımı olacakmış. Daha çok var.S22 serisi çıkacak mı
Aflyet olsun hocam.Eline Sağlık
Bende yaşamıyorum ama olsun o sorun yaşadıysa hepsi sorunludur. Dünyanın en çok satan 3 markasından birisi olunca sorun duyulması normal bir şey zaten. Çok satıyorsun çünkü. A52' deki kasa sorunları vb' de benzer. Zamanında İphone 6 mıydı 7 miydi onlarda da batarya sorunu vardı sanırım.Saydığın hiçbir sorunu yaşamayan ben
Aynen dostum.Bende yaşamıyorum ama olsun o sorun yaşadıysa hepsi sorunludur.
Önerdiklerim arasında yok. Diğerleri de 128Gb olmasına rağmen önermediysem iyi değildir.2500 TL civarı en az 128GB depolama alanı olan bir telefon öneriniz var mı ? Konuda 64gb vardı maalesef istediğimden çok az.
Benim açımdan performans daha önemli de babama alacağım için 128GB altında almam diyor. Fiyatı 3000 civarına zorlasak yine de 128gb bulamaz mıyız ?Önerdiklerim arasında yok. Diğerleri de 128Gb olmasına rağmen önermediysem iyi değildir.
Oppo A74 3k civarındaymış tekrar baktım konuya. Artık onun indirimini beklerim. Alternatif varsa ona da açığım tabii ki.Benim açımdan performans daha önemli de babama alacağım için 128GB altında almam diyor. Fiyatı 3000 civarına zorlasak yine de 128gb bulamaz mıyız ?
A74 iyi olur hocam.Benim açımdan performans daha önemli de babama alacağım için 128GB altında almam diyor. Fiyatı 3000 civarına zorlasak yine de 128gb bulamaz mıyız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oppo A74 3k civarındaymış tekrar baktım konuya. Artık onun indirimini beklerim. Alternatif varsa ona da açığım tabii ki.
Şimdi söyledim kara cuma indirimlerinde 2500 civarlarına geldiği gibi alırız daha büyük bir indirim olmazsa. Teşekkürler konu ve yardım için.A74 iyi olur hocam.
Rica ederim, hayırlı olsun, iyi uykular.Şimdi söyledim kara cuma indirimlerinde 2500 civarlarına geldiği gibi alırız daha büyük bir indirim olmazsa. Teşekkürler konu ve yardım için.