öyle gözüküyor ama değilmiş işte11 alır tabi ama 25-26 çok uçuk.
öyle gözüküyor ama değilmiş işte11 alır tabi ama 25-26 çok uçuk.
pc alcam yerınde dur 10 20 gün şoyleTürk Lirası'nın değer kaybı önlenemiyor! Dolar ve euro, yeni haftaya rekorla başladı.
Son günlerde defalarca zirve yenileyen dolar, 2. tur seçimleri öncesi 22 Mayıs Pazartesi günü ilk kez 20 TL sınırını aşarak, 20,1810 seviyesine ulaştı.
Aynı şekilde bu yılın başından beri 21 TL seviyesinin üzerinde seyreden euro da, bugün tarihi rekorunu tazeledi.
Sabah erken saatlerde 22,2751 seviyesini gören euro/TL, ilk kez 22 TL'yi aşmış oldu.
Ayrıca Kur Korumalı Mevduat Hesaplarının ekonomiye ve hazineye olan yük maliyeti inanılmaz boyutlara ulaştı.
HABERLER.COM - CUMHURİYET - SÖZCÜ - HABERTÜRK - TÜRKİYE GAZETESİ
Tamam ülke çapında anons yapalım bi kaç gün alım yapmasınlar dolar düşsünForumda bile birsürü PC toplama konusu açılıyor hocam böyle dolar düşmez ki tüketim çok fazla.
Haklı çıktım sanırım Milliyetçi tabanda ki oylar komple CHP'ye kayacak. Dalga geçen arkadaşlar siyaset'in satranç tahtasında oynandığını anlamışlardır umarım. Özdağ büyük adam. Şimdi RTE'yi göndermek için bir umut var.Özdağ ile Oğan'ın anlaştığını düşünüyorum ve Oğan çıkıp cumhur ile ittifak olacağım derse bu stratejik bir hamle olur.
Sebebi ise gerçek milliyetçi kesimin akp'yi desteklememesidir.
Milliyetçi kesimden oylar komple chp'ye kayar.
Bu durum chp'nin işine gelir.
Özdağ direkt olarak chp'yi destekliyoruz derse milliyetçi kesimin tepkisini alacağını biliyor.
Özdağ büyük adam.
Kredi çekip passatını satıp parti kurup 1 yılda siyasete yön vermekte Özdağ'ın ciddi iyi bir satranç oyuncusu olduğunu gösteriyor.
KK son hamleleri ile Özdağ'ı taklit eder hale geldi düşünün.
Türkiye üzerinde kurulan oyun büyük. Bu oyunu yanlızca iyi stratejik hamlelerle bozabilirsiniz. Algıları yıkmak çok zordur. 21 yılın birikmiş ve kemikleşmiş hastalıklı düşünceleri var malum parti destekçilerinde.
Ne saçmalıyorsun be dayı kafandan uydurmuşsun birşeyler mantıksız mantıksız. Böyük oyun yeğenim kafası bitmedi mi hala?Haklı çıktım sanırım Milliyetçi tabanda ki oylar komple CHP'ye kayacak. Dalga geçen arkadaşlar siyaset'in satranç tahtasında oynandığını anlamışlardır umarım. Özdağ büyük adam. Şimdi RTE'yi göndermek için bir umut var.
Ayrıca kk çoktan kaybetti seçimi umut falan yok.Haklı çıktım sanırım Milliyetçi tabanda ki oylar komple CHP'ye kayacak. Dalga geçen arkadaşlar siyaset'in satranç tahtasında oynandığını anlamışlardır umarım. Özdağ büyük adam. Şimdi RTE'yi göndermek için bir umut var.
saçmalık dediniz yazdıklarıma büyük oyun yok oyunu tasarlayan beyinler var bunu anlayacak kapasite de sende yok.Ne saçmalıyorsun be dayı kafandan uydurmuşsun birşeyler mantıksız mantıksız. Böyük oyun yeğenim kafası bitmedi mi hala?
kk kazanacak. zafer partisinin oylarıyla hemde. umut yok diyenler sandığa gitmesin şuursuz hareket eden kim varsa ülkenin kaderine ortak olmasın zaten. Bir zahmet...Ne saçmalıyorsun be dayı kafandan uydurmuşsun birşeyler mantıksız mantıksız. Böyük oyun yeğenim kafası bitmedi mi hala?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kk çoktan kaybetti seçimi umut falan yok.