işte bizde onu soruyoruz nasıl oluyor diye normalde olmaması gerekiyorO nasil oluyo la
Balık baştan kokar. Kemal Derviş ekonomi modelini eleştirerek geldiler hükümete ve halâ Kemal Derviş ekonomi modelini sürdürüyorlar. Bu baştan başa yanlış bir model değildi ama en azından revize etmeleri gerekiyordu. Yapısal reformları yapmaları ve üretime teşvik etmeleri elzemdi. Bunları yapmadılar sıkıntı yoook dolar ucuz ve çok diyip yan gelip yattılar. Şimdi acı meyvelerini topluyoruz geçmiş olsun.Üretmeden tuketme meraklısı ülke kısmı nokta tespit. Ayni fikirdeyim. Kimse uretim yanlısi değil herkes peynir ekmek gibi dahada pahalancak diye yıllardır tuketimde.
Ilk defa duyuyorum. Ama su olmasi gerek yıllardır bunu savunurum bir öğretmen maaşı doktor maasi kadar olmali. Ki ülkenin kalitesi artsin. Ayrica herkes öğretmen olamasin bu isi ciddi manada yapabilecek olsun. Birde öğretmen ogrenci arasında ki eski saygının kazandırılması gerek.işte bizde onu soruyoruz nasıl oluyor diye normalde olmaması gerekiyor![]()
Yüksek faiz düşük kur modeli uygulandı ama bu siradada üretim icin yapılması gereken yapilmadi dedigin gibi.Balık baştan kokar. Kemal Derviş ekonomi modelini eleştirerek geldiler hükümete ve halâ Kemal Derviş ekonomi modelini sürdürüyorlar. Bu baştan başa yanlış bir model değildi ama en azından revize etmeleri gerekiyordu. Yapısal reformları yapmaları ve üretime teşvik etmeleri elzemdi. Bunları yapmadılar sıkıntı yoook dolar ucuz ve çok diyip yan gelip yattılar. Şimdi acı meyvelerini topluyoruz geçmiş olsun.
Hahzhhhttps://www.politikyol.com/bakan-nebati-icimizdeki-beyinsizler-ekonomimize-saldiriyor/ subliminal mesaj mı verdi acaba ben ekonomistim diyenlere![]()
![]()
şimdi bro temizlik işçisi olmak için ilkokul yetiyor ve bu adam brüt 30k+ gibi aliyor işte mesai cart cürt eline geçen o adamın 25-26k düşünIlk defa duyuyorum. Ama su olmasi gerek yıllardır bunu savunurum bir öğretmen maaşı doktor maasi kadar olmali. Ki ülkenin kalitesi artsin. Ayrica herkes öğretmen olamasin bu isi ciddi manada yapabilecek olsun. Birde öğretmen ogrenci arasında ki eski saygının kazandırılması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek faiz düşük kur modeli uygulandı ama bu siradada üretim icin yapılması gereken yapilmadi dedigin gibi.
Yuh nediyon laşimdi bro temizlik işçisi olmak için ilkokul yetiyor ve bu adam brüt 30k+ gibi aliyor işte mesai cart cürt eline geçen o adamın 25-26k düşün![]()
Öğretmen ek ders cart curt alsa 20k bile cikmaz ahshhshsşimdi bro temizlik işçisi olmak için ilkokul yetiyor ve bu adam brüt 30k+ gibi aliyor işte mesai cart cürt eline geçen o adamın 25-26k düşün![]()
Keşke 10 TL'de kalsaydı. Ama 50 TL'leri görür bu gidişle.
Yok ya o kadar almaz.şimdi bro temizlik işçisi olmak için ilkokul yetiyor ve bu adam brüt 30k+ gibi aliyor işte mesai cart cürt eline geçen o adamın 25-26k düşün![]()
yaklaşık o civarda aliyor tabi bu brütteki rakam işte ikramiyedır vs tüm extralar dahil kamudaki minimum temizlik işcisi tahminim min 11k veya üstü aliyordurYok ya o kadar almaz.
11 alır tabi ama 25-26 çok uçuk.yaklaşık o civarda aliyor tabi bu brütteki rakam işte ikramiyedır vs tüm extralar dahil kamudaki minimum temizlik işcisi tahminim min 11k veya üstü aliyordur