Neler Yeni

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

GirayHan

80+ Platinum
sinanın ağzından öyle bir şey mi duydun sen? Sol avellerin attığı habere inanıp kesin yargı yapıyorsunuz sadece? Bunu yazan sen değil misin ? Adam Twitterda tepki yiyince bu cümleleri söyledi. neyse 4 duvar arasında yaşamaya devam et. İnsanlarada sol avellerin yalanları de :D
Algı yönetiminin kurbanı olmuş insanlarla tartışma boşa. Medyanın yönlendirdiği gibi şekilleniyorlar yazıyorlar ve düşünüyorlar. Siyasetin bir tiyatro oyunu perdenin arkasındakilerin de senaryo yazarı olduğundan bir haberler.

EmreUzn3

80+ Bronze

🔥 Türk Lirası'nın değer kaybı önlenemiyor! Dolar ve euro, yeni haftaya rekorla başladı.

Son günlerde defalarca zirve yenileyen dolar, 2. tur seçimleri öncesi 22 Mayıs Pazartesi günü ilk kez 20 TL sınırını aşarak, 20,1810 seviyesine ulaştı.
Aynı şekilde bu yılın başından beri 21 TL seviyesinin üzerinde seyreden euro da, bugün tarihi rekorunu tazeledi.
Sabah erken saatlerde 22,2751 seviyesini gören euro/TL, ilk kez 22 TL'yi aşmış oldu.
Ayrıca Kur Korumalı Mevduat Hesaplarının ekonomiye ve hazineye olan yük maliyeti inanılmaz boyutlara ulaştı.
HABERLER.COM - CUMHURİYET - SÖZCÜ - HABERTÜRK - TÜRKİYE GAZETESİ

642e629e86b247381064e858.jpg
628256dfa3705a26447581d8.jpg
şuan son durum nedir ?

GirayHan

80+ Platinum
ZIRVA kendince Zafer Partisinin yaptığı bu dönekliği haklı çıkarmaya çalışmışsın Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi taklit etmiyor dün de aynıydı bu gün de aynı sadece siz görmüyordunuz.
11 seçim kaybederek aynı senaryoyu taklit ediyor. onu yazmayı unutmuşum. Muhalefet bazen muhalefette olduğu zaman daha çok kazanır daha çok işine gelir. Ben sana bunu uzun uzaya anlatırım ama "zırva" kelimesini kullandığın için abuklayanlar kategorisinde kalmanı tercih ediyorum. Bir gün uyandığında anlarsın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

🔥 Türk Lirası'nın değer kaybı önlenemiyor! Dolar ve euro, yeni haftaya rekorla başladı.

Son günlerde defalarca zirve yenileyen dolar, 2. tur seçimleri öncesi 22 Mayıs Pazartesi günü ilk kez 20 TL sınırını aşarak, 20,1810 seviyesine ulaştı.
Aynı şekilde bu yılın başından beri 21 TL seviyesinin üzerinde seyreden euro da, bugün tarihi rekorunu tazeledi.
Sabah erken saatlerde 22,2751 seviyesini gören euro/TL, ilk kez 22 TL'yi aşmış oldu.
Ayrıca Kur Korumalı Mevduat Hesaplarının ekonomiye ve hazineye olan yük maliyeti inanılmaz boyutlara ulaştı.
HABERLER.COM - CUMHURİYET - SÖZCÜ - HABERTÜRK - TÜRKİYE GAZETESİ

642e629e86b247381064e858.jpg
628256dfa3705a26447581d8.jpg
tayyip babamla devammm !!!

GirayHan

80+ Platinum
Ben her zaman uyanığım uyanık olmasam Zafer Partisi abi Atatürkçü abi adama bak be nasıl Atatürkçü abi mancınık mancınık abi diye ortalıkta gezerdim sen kendini uyandır bence hala adamı savunuyorsun sıkıntı bende değil sende.
ben savunmuyorum zafer partili de değilim. sizin sorununuz ortaya birileri bir şey yazdığı vakit o kişiyi hemen partili yapmanız. zafer partisinin yapabileceği stratejik hamlelerden bahsediyorum. Ben kk'de eleştiririm özdağ'ı da eleştiririm yeri geldiği vakit. Sizin bir diğer sorununuzda ülkede dönen tiyatroları görememeniz. tek kaynaktan beslenmeniz. bir laf vardır ya hani öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz aynı şey slak olduğunuz zaman da geçerlidir diye. Bu sözün karşılığına denk gelecek binlerce insan var bu ülkede. İsteyen bu sözü üstüne alınabilir ;)

GirayHan

80+ Platinum
Bende stratejik hamleler olmadığını döneklik yaptıklarını söylüyorum ülkücüler hükümetin tetikçileridir kim baştaysa onun yalakalığını yaparlar Devlet Bahçeli zamanında en ağır muhalefeti yapardı ne oldu bunların hepsi aynı.
Ülkücülük ile Türk milliyetçiliği kavramları farklıdır.

Bahçeli konusuna gelirsek fikirlerimden bahsedersem başıma bela alacağımı düşündüğümden dolayı susmayı tercih ediyorum. Forumlar bu tarz konuları konuşmak ve gerektiğinde derine inmek için özgür ortamlar değiller. En azından şimdilik...

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Erdoğan ne zaman düşse bir ülkücü koşar yardımına bu ülkede çok çakma ülkücü var o zaman. 🤷🏻‍♂️
Rahmetli Türkeş hayatta olsaydı önce oğlunu ardından Bahçeli'yi asardı. Alparslan Türkeş kendince saf ve temiz bir vatanseverlik anlayışı getirdi ama şimdilerde öyle elini havaya kaldırıp ta bozkurt işareti yapmakla ülkücüyüm denilmez. Daha dün Tayyip'i eleştirip laf atan o Bahçeli denilen adam şimdi eleştirdiği adamın yanında saf aldı ve yağcılık yapıyor. Aynı şekil de Süleyman Soylu gibi isimler içinde geçerli.
"Hesap sormazsam şerefsizim" demişti hatırlatırım.

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular