MHP'nin tabanı MHP'den bağımsız olarak Tayyip Erdoğan'ı destekler. Bunu, MHP'nin CHP ile çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu ve AKP'nin çözüm sürecine rağmen Erdoğan'ın %52 oy almasından aynı zamanda MHP'nin AKP ile ittifak yaptığı halde Erdoğan'ın yine %52 oy almasından anlamış olmanız gerekirdi.Hdp sol için herşeydir argümanı atan cahil tayfanın bir diğer argümanı. Mansur başkan ilk turda bitirirdi seçimi. Akp nin kendi oyu şu an %35, Mhp nin ise %10-12 kararsız seçmen ve az biraz da akpli seçmen gelse ilk turda bitiyordu hdp desteği dahi olmasa. Basiretsiz kk yı savunmak için böyle gülünç durumlara düşmeyin. KK kazanması en düşük adaydı tüm anketlerde. Kendinizle çelişmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun benim dediğimle tersi ne tam olarak? Yukarıda ilk cevabımda dediğimi düzgün okusana sen?
Japonya'nın veya İsveç'in durumu bizden daha mı kötü?
Japon Yeni
- 0,1451
- 0,1428
İsveç Kronu
- 1,8767
- 1,8880
Ben o cümleyi akp yi destekleyecek dedikleri habere dedim. Götünden anlam çıkaracağına sor önce neye dedin diyesinanın ağzından öyle bir şey mi duydun sen? Sol avellerin attığı habere inanıp kesin yargı yapıyorsunuz sadece? Bunu yazan sen değil misin ? Adam Twitterda tepki yiyince bu cümleleri söyledi. neyse 4 duvar arasında yaşamaya devam et. İnsanlarada sol avellerin yalanları de
Sana bir kap getireyim de yemeğini koyayım. Daha fazla havlamazsın. Zaten böyle bir tepki bekliyordumda senin seviyene düşmeyeceğim. Gördüklerinle ağlamaya devam edebilirsin.Ben o cümleyi akp yi destekleyecek dedikleri habere dedim. Götünden anlam çıkaracağına sor önce neye dedin diye
Ülkücülere güvenilmez....
"Çakma ülkücülere" diyelim daha manidar olur.Ülkücülere güvenilmez....
hakaret etmeden argo kullanmadan cümle kuramıyorsan tartışma insanlarla. Kelimelerin bitiyorsa cehaletin başlıyor demektir.Ben o cümleyi akp yi destekleyecek dedikleri habere dedim. Götünden anlam çıkaracağına sor önce neye dedin diye
Adam 30 saniye önce yazdığı cümleyi yalanlıyor. Bazılarında ne çap var ne karakterÜlkücülere güvenilmez....
Erdoğan ne zaman düşse bir ülkücü koşar yardımına bu ülkede çok çakma ülkücü var o zaman."Çakma ülkücülere" diyelim daha manidar olur.