oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
dediklerine göre yaşın maks 17 o zamanannem öğretmen babam muhasebeci ve bende kendim çalışıyorum ama söylemiyorum yeni sistem alcam rtx 4080-90 falan 2 3 ay içinde
dediklerine göre yaşın maks 17 o zamanannem öğretmen babam muhasebeci ve bende kendim çalışıyorum ama söylemiyorum yeni sistem alcam rtx 4080-90 falan 2 3 ay içinde
annem öğretmen babam muhasebeci ve bende kendim çalışıyorum ama söylemiyorum yeni sistem alcam rtx 4080-90 falan 2 3 ay içinde
babam annem akp üyesialırsın çünkü evi sen geçindirmiyorsun
İş verenlerin halkı dolandırmasından bahsediyorKonumuzla ilgi alaka seviyesi nedir tam olarak?
Benimde tuzum kuru ancak oy verirken benim tuzumun kuru olmasından daha önemli şeylerde vararkadaşlar oy verirken, siyasi kişileri desteklerken bugün yediğiniz yemek yerine gece yatarken karnı aç halkınızıda düşünün
Durumu olmadığı için intihar eden halkınızı da düşünün, liyakatsizlikler yüzünden işindne gücünden HAYATINDAN olan halkınızı da düşünün
Bildiğim kadarı ile Türk lirasını korumaya yönelik yapılan koruma sistemi kaldırıldı ve %25 oranında bir artık kesin bekleniyor ilerleyen 3 ayda 24 lira civarında görürse şaşmayın sonrasını bilemiyorum Allah kerimSeçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.
Alıntıyı görüntüle
lan asgari ücret dışında maaş veren iş veren mi var fiverrdan 2 logo yaptın diye andrew tate gibi hala 9-5 mi çalışıyorsunuz triplerine girmeinsanlar asgari ücret sevmeye devam ederse ilerleyemez
insanlar asgari ücret sevmeye devam ederse ilerleyemez
Ne yapalım kral neinsanlar asgari ücret sevmeye devam ederse ilerleyemez
isyan çıkarmak o kadar kolay gibi konuşuyorlar iştePaşam bende bayılmıyorum 10 bin TL maaşla çalışmaya elimizden bişey gelmediği için bu durumdayız anladın mı? İsyan çıkar diyosun tamam ben çıkardım isyanı arkamdan kim gelecek kimse. Sen bu şeyleri çok düşünme 4080li sistemini al keyfine bak.