🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yukarıda yazılan coğu yorumları okudum.Doları bahane edip Mukaddes değerlere saldırı ve hakaret var.İnanmıyorsan saygı duymak zorundasın.Burada moderatör yok mu ? Neden bunlara izin veriyorsunuz ?

Beyler takmayın kafanıza bu kadar. Yeyin için eğlenin. Kendinizi geliştirin. Olabildiğince hayattan zevk almaya çalışın. Evet dolar yükselecek ve ekonomik kriz var ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

hazır dolarda yükseldi ekonomi çok kötü o yüzden bugün akşam 8 de ki Apple WWDC 2023 te yeni ürün tanıtırlarsa almam gerekiyo çünkü ekonomi çok kötü param yok

Seçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.

Alıntıyı görüntüle
Millet dolarıda euroyuda biliyor.Dk başı konu açıp borsa bildirimi yapmana gerek yok.İşi Allah tealaya dilini uzatacak kadar aptallar var.Vebali boynuna oluyor.Yapma..

hazır dolarda yükseldi ekonomi çok kötü o yüzden bugün akşam 8 de ki Apple WWDC 2023 te yeni ürün tanıtırlarsa almam gerekiyo çünkü ekonomi çok kötü param yok
Aaaaa arada bu kalmış sunuda engelliyim bunlar iflah olmaz çünkü

Ne alaka? Herkes almıyor alanda borca giriyor. Ne saçma boş bir yorum?

Ne alaka? Herkes almıyor alanda borca giriyor. Ne saçma boş bir yorum?
Kanka Mehmet Şimşek bile bu saçma sapan ekonomi böyle gitmez. Türkiyenin durumu iyi değil dedi. Yani yanlış yaptılar dedi. Ama bu troll bundan anlar mı bass engeli geç rahatlarsin

Kanka Mehmet Şimşek bile bu saçma sapan ekonomi böyle gitmez. Türkiyenin durumu iyi değil dedi. Yani yanlış yaptılar dedi. Ama bu troll bundan anlar mı bass engeli geç rahatlarsin
Bununla diyologa girsek kanser eder çıkar. :)

Ben 3 ay ceza yedim uğraşmıyorum engel basın geçin. Yalnız kalınca yüz bulamazlar. Muhatap olmayın kanka
Paralı adamdır körü körüne böyle savunuyorsa. Yada bir çıkarı vardır. Veya sorunları var.. :peepo1:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri