Millet dolarıda euroyuda biliyor.Dk başı konu açıp borsa bildirimi yapmana gerek yok.İşi Allah tealaya dilini uzatacak kadar aptallar var.Vebali boynuna oluyor.Yapma..Seçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.
Alıntıyı görüntüle
Aaaaa arada bu kalmış sunuda engelliyim bunlar iflah olmaz çünkühazır dolarda yükseldi ekonomi çok kötü o yüzden bugün akşam 8 de ki Apple WWDC 2023 te yeni ürün tanıtırlarsa almam gerekiyo çünkü ekonomi çok kötü param yok
Ne alaka? Herkes almıyor alanda borca giriyor. Ne saçma boş bir yorum?hazır dolarda yükseldi ekonomi çok kötü o yüzden bugün akşam 8 de ki Apple WWDC 2023 te yeni ürün tanıtırlarsa almam gerekiyo çünkü ekonomi çok kötü param yok
En büyük mu bilmiyorum ama bu çok büyükAaaaa arada bu kalmış sunuda engelliyim bunlar iflah olmaz çünkü
Kanka Mehmet Şimşek bile bu saçma sapan ekonomi böyle gitmez. Türkiyenin durumu iyi değil dedi. Yani yanlış yaptılar dedi. Ama bu troll bundan anlar mı bass engeli geç rahatlarsinNe alaka? Herkes almıyor alanda borca giriyor. Ne saçma boş bir yorum?
Bununla diyologa girsek kanser eder çıkar.Kanka Mehmet Şimşek bile bu saçma sapan ekonomi böyle gitmez. Türkiyenin durumu iyi değil dedi. Yani yanlış yaptılar dedi. Ama bu troll bundan anlar mı bass engeli geç rahatlarsin
Biftek 710 TL olmuş kilosu kuşbaşı 550 TL ama zirvaliyor.En büyük mu bilmiyorum ama bu çok büyük
Ben 3 ay ceza yedim uğraşmıyorum engel basın geçin. Yalnız kalınca yüz bulamazlar. Muhatap olmayın kankaBununla diyologa girsek kanser eder çıkar.
Paralı adamdır körü körüne böyle savunuyorsa. Yada bir çıkarı vardır. Veya sorunları var..Ben 3 ay ceza yedim uğraşmıyorum engel basın geçin. Yalnız kalınca yüz bulamazlar. Muhatap olmayın kanka
tmmAaaaa arada bu kalmış sunuda engelliyim bunlar iflah olmaz çünkü