Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
İktidar alev aldı

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bu millet cahil olmaya devam ettiği sürece eşşeğe semer vuranı çok olur. Bir toplumda 2 kelimeden biri din Allah ise o toplumda mutlaka hem ekonomik olarak hem adalet olarak sorun vardır. Neden mi? Çünkü toplumdaki insanları ancak din ile avutabileceklerini biliyorlar. Örneğin senin maaşın 8750 TL normal bir insan bunun açlık sınırının bile altında olduğunu bilir. Fakat yöneticiler insanları din adı altında sömürdüğü için insanlar 'ne yapalım buna da şükür diyor.' Hiçbir toplumda böyle saçmalık olamaz olmamalı. Sana bir hayat biçilmiş, bu hayatta yaptığın şeylerin bir karşılığı olmalı. Siz iktidarı eleştirmeyip ekmeğine yağ sürdüğünüz sürece fakir olmaya mahkumsunuz. Tayyip erdoğanın bir sözü var: -Fakir çalmayı bilmediği için fakirdir. 10 Sene önceki Tayyip ve yandaşlarının durumuna bakın birde şimdiki duruma bakın. Eğer hala göremiyorsanız bu tamamen sizin 3 maymunu oynamanızdandır...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada dolar 20.90 değil. 21.28 anlık olarak. Aynı şey altın içinde geçerli ülkede ikili kur oluşturdular. Arjantine döndük iyice. Altının gram fiyatı internette anlık olarak yazan fiyat ile kuyumculardaki fiyat farklı. Doğal olarak dolar içinde aynısı geçerli.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    177.5 KB · Hit: 46

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Morgan Stanley adinda bir banka sene sonu dolarin en az 26 tl'yi bulacagini soyluyordu sanirim

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Bak dostum, bana cahil demene kızmıyorum. Bir şey de demeyeceğim ancak açın şu gözlerinizi. Birkaç yıl sonra TR'nin ne halde olabileceğinin farkında mısın? Farkındaysan farkında dair olduğuna bir kanıt göster ki aramız bozulmadan ikimiz de susalım ve uzaklaşalım konudan. Yok herhangi bir fikrin yoksa ben söyleyeyim.

* İç savaş çıkma olasılığı artacak.
* Kötü huylu din daha da artacak. (Dini kullanmak. Sonra yanlış bilgilendirme olarak uyarı atıyorlar.)
* Ekonomi daha da kötüleşecek. Halka sürekli şükretmeyi din üzerinden aşıladılar. Zayıf yönetim belirtisidir bu.
* Kendi ülkemizde zamanla dışlanacağız.
* Diğer ülkeler bizi kara listeye alacak ve bu ülkeden bir yere ayrılamayacağız.
* Mülteci kesim sürü gibi çocuk yaptığından ötürü sayıları 40 milyonlara gelecek. Zamanla da artış hızları sürekli yükselecek.
* İşsizlik çok daha fazla artacak.
* İnsanların hayalleri günden güne son bulacak.
* Eğitim sisteminin kötüleşmesi yetmiyormuş gibi bunca zorluklara rağmen sonu boş olacak.

Bunların tümü din üzerinden prim kasılarak yanlış kararlar alınması sonucu ortaya çıkacak. Ben artık İslam dinine ısınamıyorum, bilmem anlatabiliyor muyum? Birkaç yıl öncesinde ben de bağlıydım dinime. Namazımı kılardım, ibadetimi yapardım, dualar ederdim vesaire. Ancak günümüzde dini tamamen yanlış yola sürüklediler. Benim geleceğimin yanmasının ve dinden soğumamın temel sebebidir bu. Camiye gidiyorum orada dünyevi bilgiler tamamen yanlış veriliyor. Bir partinin kazanması için dua ediliyor. Adamı peygamberden öteye koyanlar var. Benim peygamberimin ne anlamı kaldı sence? Dış ülkelerden örnek vermek gerekirse Finlandiyalı bir arkadaşımla satranç oynarken TR hakkındaki düşüncelerini söyleyip söyleyemeyeceğini sordu bana. Ben de merak ettiğimden dolayı söylemesini istedim. İnanır mısın bilmiyorum ancak benim düşüncelerimle benzerdi kendisinin düşünceleri. Gayet ferah ve iyi koşullarda yaşıyor oranın insanları. Gayet de bilgililer, yanlış bilenlerin sayısı oldukça az. Eğer düşüncelere saygın varsa buraya kadar okumuşsundur. Benim mantık dahilinde tüm düşüncelere saygım olduğundan dolayı sana uzun uzun anlatmak istedim gerçekleri.
Sana cahil dememe kızmamana kızıyorum çünkü cahil olduğunun farkında bile değilsin. Önceki yazında cahil olduğuna 2. satıra yazdığın kadın ve kız çocuklarının refah seviyesinde yaşayamayacağı türünden bir boş yorumundu gerisini de okumadım zaten. Bu yazında siyasetten bahsetmişsin benim sana cevap verme nedenim siyaset değildi. İster chp,iyi parti, deva, gelecek, ak parti, mhp, zafer partisi her ne görüşteysen umrumda bile değil. Umrumda olursa da seninle seviyeli bir tartışmaya girerim ve sana cahil demeden konuyu kapatırım. Çünkü herhangi bir partiye oy vermek veya diğerine vermemek cahillik değildir. Benim sana demek istediğim senin dine olan apaçık düşmanlığın. O kadar ki dünyada ki bütün sorunların odağına dini koymuşsun. Sadece İslama değil bütün dinlere karşı bir saygısızlık ve önyargın var. Sana çokça uzun cevap vermek isterdim lakin kısa keseceğim. Sadece demek istediğim şey yarın bir gün istmediğin bir kadınla evlenip 'istemeden'
(tırnak içinde yazıyorum çünkü o zaman suç olacaktı) kız çocuğun olsaydı muhtemelen diri diri toprağa gömülecekti hatta çok büyük bir ihtimalle de sen gömecektin. Bu söylediklerim sana saçma ve dehşet verici hatta ihtimal vermeyecek kadar yargılı bakıyorsundur ama gerçek şu ki böyle bir ortamda yaşamıyorsan ve bu zihniyette değilsen bu din sayesindedir. Kız çocuklarını değerini toprak altlarından altlarından alıp Annelerin ayaklarının altına cenneti koyan İslam dinidir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sana cahil dememe kızmamana kızıyorum çünkü cahil olduğunun farkında bile değilsin. Önceki yazında cahil olduğuna 2. satıra yazdığın kadın ve kız çocuklarının refah seviyesinde yaşayamayacağı türünden bir boş yorumundu gerisini de okumadım zaten. Bu yazında siyasetten bahsetmişsin benim sana cevap verme nedenim siyaset değildi. İster chp,iyi parti, deva, gelecek, ak parti, mhp, zafer partisi her ne görüşteysen umrumda bile değil. Umrumda olursa da seninle seviyeli bir tartışmaya girerim ve sana cahil demeden konuyu kapatırım. Çünkü herhangi bir partiye oy vermek veya diğerine vermemek cahillik değildir. Benim sana demek istediğim senin dine olan apaçık düşmanlığın. O kadar ki dünyada ki bütün sorunların odağına dini koymuşsun. Sadece İslama değil bütün dinlere karşı bir saygısızlık ve önyargın var. Sana çokça uzun cevap vermek isterdim lakin kısa keseceğim. Sadece demek istediğim şey yarın bir gün istmediğin bir kadınla evlenip 'istemeden'
(tırnak içinde yazıyorum çünkü o zaman suç olacaktı) kız çocuğun olsaydı muhtemelen diri diri toprağa gömülecekti hatta çok büyük bir ihtimalle de sen gömecektin. Bu söylediklerim sana saçma ve dehşet verici hatta ihtimal vermeyecek kadar yargılı bakıyorsundur ama gerçek şu ki böyle bir ortamda yaşamıyorsan ve bu zihniyette değilsen bu din sayesindedir. Kız çocuklarını değerini toprak altlarından altlarından alıp Annelerin ayaklarının altına cenneti koyan İslam dinidir.

Seninle tartışmayacağım. Ne desem anlamıyorsun. Hâlen hakaret etme çabasındasın. Bu da seviyesiz olduğunun belirtisi.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Seninle tartışmayacağım. Ne desem anlamıyorsun. Hâlen hakaret etme çabasındasın. Bu da seviyesiz olduğunun belirtisi.
Ortalama 6, 7 Milyar kişi herhangi bir dine mensup ve sen kalkıp dine saygısızca iftiralar atıyorsun. sapıklık, bakımsızlık, cinayet gibi olaylardan dini sorumlu tutuyorsun seviyesiz olmuyorsun da ben sana cahil dedim diye ben mi seviyesiz oluyorum?

Soofly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Ahmet Yavz-uz
Alacaklarımı şimdi alsam bir sorun yaratır mı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram