dediğim gibi %60 asgari ücret işveren asgari ücret ve altı maaş veriyor evet hayat zor ev 4000TL kira en düşük aslında işverenlerdede suç var aslında %10 dediğin fabrika sahip olanlar vb işte ülkemiz birlik içinde olmazsa böyle sefalet olacakKanka 16 yaşındasın neyin niye doğru olduğunu bilmiyorsun, ne görsen hemen sazan gibi atlayıp hmm evet diye doğruluyorsun. Ailen maalesef akp troll ü diye maddi sıkıntılarınız yok ama halkın %60 ı sefalet içinde, %30 ortalama kalan %10 hayvan gibi zengin yaşıyor.
Oda pahalı kiot yiyin otttt
sürekli asgari ücrete zam geliyor, ek olarak malzemelere de zam geliyor adamın kazandığı para ile çalıştırabildiği işçi sayısı düşüyorsa işverenin ne suçu var kidediğim gibi %60 asgari ücret işveren asgari ücret ve altı maaş veriyor evet hayat zor ev 4000TL kira en düşük aslında işverenlerdede suç var aslında %10 dediğin fabrika sahip olanlar vb işte ülkemiz birlik içinde olmazsa böyle sefalet olacak
bak berk, insanların dışarı çıkıp sosyalleşmesi gayet doğal normal. siz istiyorsunuz ki sokakta kimse dolaşmasın herkes köpek gibi çalışsın. siz buna layık olabilirsiniz ama insanlar böyle yaşamak istemiyor anladın mı? millet ayda yılda bir kez dışarı çıkıyor onu da sürekli yazmışsın, çok acizsinben daha dün dışarı çıktım burger king kfc falan hepsi dolu
akp başta olduğu için böyle zaten, adamlar 20 yıldır iktidar da ama hala bir şey yapamadılar onu geçtim adamlar 1 dolar = 1tl yi - 1 dolar = 20 tl yaptı üstüne enflasyon %200 ve her geçen gün artıyor, fabrikalar satılıyor, tarikatlar artıyor, eşitsizlik artıyor.dediğim gibi %60 asgari ücret işveren asgari ücret ve altı maaş veriyor evet hayat zor ev 4000TL kira en düşük aslında işverenlerdede suç var aslında %10 dediğin fabrika sahip olanlar vb işte ülkemiz birlik içinde olmazsa böyle sefalet olacak
ülkede 85 milyon insan evladı yaşıyor sence burger da oturan 50 kişi mi belirliyor ekonomiyi?ben daha dün dışarı çıktım burger king kfc falan hepsi dolu
yarısı zaten suriyeli burgerlarda ki elemanlarınakp başta olduğu için böyle zaten, adamlar 20 yıldır iktidar da ama hala bir şey yapamadılar onu geçtim adamlar 1 dolar = 1tl yi - 1 dolar = 20 TL yaptı üstüne enflasyon %200 ve her geçen gün artıyor, fabrikalar satılıyor, tarikatlar artıyor, eşitsizlik artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ülkede 85 milyon insan evladı yaşıyor sence burger da oturan 50 kişi mi belirliyor ekonomiyi?
orası öyle zaten ama çocuğa laf anlatmaya çalışıyorum, ailesi doğuştan beri beynini yıkamışyarısı zaten suriyeli burgerlarda ki elemanların
Hadi lan gerçekten burger de suriyeli mi çalışıyoryarısı zaten suriyeli burgerlarda ki elemanların
eleman derken çalışan değil müşteri olanHadi lan gerçekten burger de suriyeli mi çalışıyor
inanmayan varsa istanbul vialand avm ye beklerimeleman derken çalışan değil müşteri olan