inş 50 tl olur 100 tl olurSeçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.
Alıntıyı görüntüle
Seçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.
Alıntıyı görüntüle
Allah bile CHP li demek ki. Amerikalı da olabilir.
Yo ironi falan değil. Allah amerikalı değilse niye doları arttırıyor bize düşman değilse? Ben söylemiyorum %52 ile seçilen reis söylüyor zamları Allah yapıyor
Artık umrumda falan değil. Oturup halkın fakirlik içinde boğulmasını izleyeceğim.
At bakalım nerde demiş onuDiyanet zamları yapan Allah'tır diyor diyanet şirk koşuyor o zaman.
At bakalım nerde demiş onu
Forumda kimse dini inancı yüzüne ban yemedi yemez. Ayrıca bu nasıl bir üslup forumun sahibi sanki sensinUlan hadi anladık dininiz imanınız yok belki (sağlam bir imanın olsa hiç bir şekilde cesaret edipte bu cümleyi kullanamazdın) hangi partili olduğunuzun da zerre kadar önemi yok şu an bu yazıyı gören gözlerini, bunu yorumlayıp anlamanı sağlayan beynini, bu mesajıma karşılık verecek olan ellerini ve kollarını, saydığım ve saymadığım bütün iç ve dış azalarını ve de bütün bu organlarının hayatta kalabilmesi için gerekli tüm ihtiyaçlarını (Oksijen, Su, Gıda vb) ve de tüm kainatı yaratan Yüce Allah hakkında nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun hadsiz herif kim olursan ol inancın her ne olursa olsun Allah ismini ağzına alırken bile dikkat edeceksin.
@Abdullah Hacıgül belki görmedin, farkında değilsin belki de fakat formunda bu şekilde davranışlar görmek hiç hoş değil gereğini yapacağını düşünüyorum kardeş.
At bakalım nerde demiş onu
Diyanetin bizzat söylediği bi linkin varmı, Twitterı açar bende sözleri çarpıtarak yazarım, darlık ve bolluk veren kısmı doğru, fiyatları tayin eden kısmı tabikide doğru değil.
Ben 2. Turdan 1 hafta öncesi euroyu döviz bürosundan 23.30 dan aldım. Dolar alacaktım elimizde kalmadı dediler satmadılar geri euro aldim. Burda gözüktüğünden daha yüksekte aslında