Diyanetin bizzat söylediği bi linkin varmı, Twitterı açar bende sözleri çarpıtarak yazarım, darlık ve bolluk veren kısmı doğru, fiyatları tayin eden kısmı tabikide doğru değil.
Diyanetin bizzat söylediği bi linkin varmı, Twitterı açar bende sözleri çarpıtarak yazarım, darlık ve bolluk veren kısmı doğru, fiyatları tayin eden kısmı tabikide doğru değil.
haber linki attımDiyanetin bizzat söylediği bi linkin varmı, Twitterı açar bende sözleri çarpıtarak yazarım, darlık ve bolluk veren kısmı doğru, fiyatları tayin eden kısmı tabikide doğru değil.
Kardeş sen durumun ciddiyetinde değilsin galiba burada Allaha karşı yapılan bir saygısızlık ve hadsizlikten bahsediyorum formun sahibinin kim olduğu önemli değil ben hepimizin sahibine yapılan saygısızlıktan bahsediyorum yetmez mi?Forumda kimse dini inancı yüzüne ban yemedi yemez. Ayrıca bu nasıl bir üslup forumun sahibi sanki sensin![]()
hepimizin sahibi ‽ Aynı şey farklı dini inançlar için olsaydı böyle tepki verir misin acabaKardeş sen durumun ciddiyetinde değilsin galiba burada Allaha karşı yapılan bir saygısızlık ve hadsizlikten bahsediyorum formun sahibinin kim olduğu önemli değil ben hepimizin sahibine yapılan saygısızlıktan bahsediyorum yetmez mi?
Ayrıca dini inancınız ne olursa olsun umrumda değil fakat kimse kimsenin inancına veya değerlerine saygısızlık ve laf edemez.
Ben müslümanım. Senin üslubun aşırı saçma forumun sahibi sen misin neye ban atacaklar sana mı soracaklar?Kardeş sen durumun ciddiyetinde değilsin galiba burada Allaha karşı yapılan bir saygısızlık ve hadsizlikten bahsediyorum formun sahibinin kim olduğu önemli değil ben hepimizin sahibine yapılan saygısızlıktan bahsediyorum yetmez mi?
Ayrıca dini inancınız ne olursa olsun umrumda değil fakat kimse kimsenin inancına veya değerlerine saygısızlık ve laf edemez.
Benim dinimde Allah katında tek din İslamdır. ben de bunu benimseyerek buna göre kendimi ifade ediyorum bunu yaparken de başkalarının inancına ve değerlerine saygısızlık etmiyorum?hepimizin sahibi ‽ Aynı şey farklı dini inançlar için olsaydı böyle tepki verir misin acaba
Kanka garip değil işte şu yorumu yazdığınız zaman cidden ülkede boşmu nefes alıyorsunuz anlamıyorum. Geçenki konulardada bahsettim ve sende okudun biliyorum, CHP o kadar kötü muhalefetlik yapıyorki HDP yi işin içine katması AKP nin küskün seçmenini sandığa götürdü dedim. Ben çevremden biliyorum bak bana diyorlarki 2K için ülkemi satmam diyolar AKP seçmeni, anlıyor musun adamlar vatan millet mevzusu yapıp sandığa gittiler yoksa onlarda biliyor ekonomi, mülteci, türkiye şartlarını aklına gelebilecek herşeyin farkındalar merak etme, KK yi savunanlar seçim akşamı kibirlendi küfür etmeye başladılar istifa etmesi için, Liderlerine saygısı olmayan bir seçmen, Meral akşener ve Muharrem ince sonuna kadar haklı çıktı.İşin garip tarafı cumhur ittifakı seçmeni çoğunluğu durumu iyi değil kirayı zar zor ödüyor hala rte övmeleri çok garip....
Ben müslümanım. Senin üslubun aşırı saçma forumun sahibi sen misin neye ban atacaklar sana mı soracaklar?
sitem ettiğin mesajlarda hiçbir sıkıntı yokBenim dinimde Allah katında tek din İslamdır. ben de bunu benimseyerek buna göre kendimi ifade ediyorum bunu yaparken de başkalarının inancına ve değerlerine saygısızlık etmiyorum?
Allah bile CHP li demek ki. Amerikalı da olabilir.
Kelimelerinize dikkat edin!Dış güç Allah
Allah doları yükseltiyorKelimelerinize dikkat edin!
Akp'nin küskün seçmeni yoktur bence ve Muharrem İnce ve Meral Akşener haklıydı hem muhalefet hemde hal sıkıntı ve sorunlu olduğunu düşünüyorum.Kanka garip değil işte şu yorumu yazdığınız zaman cidden ülkede boşmu nefes alıyorsunuz anlamıyorum. Geçenki konulardada bahsettim ve sende okudun biliyorum, CHP o kadar kötü muhalefetlik yapıyorki HDP yi işin içine katması AKP nin küskün seçmenini sandığa götürdü dedim. Ben çevremden biliyorum bak bana diyorlarki 2K için ülkemi satmam diyolar AKP seçmeni, anlıyor musun adamlar vatan millet mevzusu yapıp sandığa gittiler yoksa onlarda biliyor ekonomi, mülteci, türkiye şartlarını aklına gelebilecek herşeyin farkındalar merak etme, KK yi savunanlar seçim akşamı kibirlendi küfür etmeye başladılar istifa etmesi için, Liderlerine saygısı olmayan bir seçmen, Meral akşener ve Muharrem ince sonuna kadar haklı çıktı.