Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
gram altın çeyrek altın yarım altın ya da bankadan mı altın alınır? Hangisinin kullanımını önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Emrullah9

80+
Sonuna kadar muhalif biri olarak bir dahaki seçimlerde kim aday olursa olsun ne olursa olsun gidip Ak partiye oy vereceğim. Aday olma dedikçe hakaretlere uğradık, yanlışlarını söyledikçe hakaretlere uğradık. Tamam dedik sustuk sonuçta gittiler kaybettiler. He öyleyse bizimde sabrımız taştı artık.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bencede tam tersi. Terlikler, Hukuku FETÖCÜLERDEN, İnsan haklarını HDPKK lılardan, Ekonomiyi IMF elemanlarından, Gündemide ABD li FOX dan öğrenen tiplerdir... (y) (y)
IMF Elemanından öğrenicek tabi ******** Gözlerinde ışıltı olan nebatidenmi yoksa damattanmı öğrenicekti :kekw: :kekw: :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuna kadar muhalif biri olarak bir dahaki seçimlerde kim aday olursa olsun ne olursa olsun gidip Ak partiye oy vereceğim. Aday olma dedikçe hakaretlere uğradık, yanlışlarını söyledikçe hakaretlere uğradık. Tamam dedik sustuk sonuçta gittiler kaybettiler. He öyleyse bizimde sabrımız taştı artık.
Bende aday olmamasını destekliyordum ancak yinede olduktan sonraki süreçte sesimi çıkarmadım Mansur yavaşın aday olması gerekiyordu eko kk mansur üçlüsü arasında olmadı sonuç gene hüsran Ya kanadaya yada almanyaya giderim ben akrabalarım var oralarda bana koymaz ama KADER bence bu olanların hepsi Ayrıca artık hem ana muhalefet liderinin hemde iktidar liderinin koltuklarını bırakması gerek

Kardeş sen durumun ciddiyetinde değilsin galiba burada Allaha karşı yapılan bir saygısızlık ve hadsizlikten bahsediyorum formun sahibinin kim olduğu önemli değil ben hepimizin sahibine yapılan saygısızlıktan bahsediyorum yetmez mi?
Ayrıca dini inancınız ne olursa olsun umrumda değil fakat kimse kimsenin inancına veya değerlerine saygısızlık ve laf edemez.
Bilader Adamın görüşü kendine adam kendi fikrini ortaya atıyor her koyun kendi bacağından asılır bunuda unutma hem neden kendi üstüne alınıyorsun adam seninle ilgili bi lafmı etmişte hemen saldırıyorsun

Beyler o dedi diye de bence abartıya gerek yoktu . Haber linki atmanız en iyi cevap olacaktı zaten .
attılar zaten bunlar okuyup anlamadıkları için böyle tartışmalar çıkıyor

Son düzenleme:

PffPanda

80+ Bronze
IMF Elemanından öğrenicek tabi ******** Gözlerinde ışıltı olan nebatidenmi yoksa damattanmı öğrenicekti :kekw: :kekw: :kekw:

Bende aday olmamasını destekliyordum ancak yinede olduktan sonraki süreçte sesimi çıkarmadım Mansur yavaşın aday olması gerekiyordu eko kk mansur üçlüsü arasında olmadı sonuç gene hüsran Ya kanadaya yada almanyaya giderim ben akrabalarım var oralarda bana koymaz ama KADER bence bu olanların hepsi Ayrıca artık hem ana muhalefet liderinin hemde iktidar liderinin koltuklarını bırakması gerek

Bilader Adamın görüşü kendine adam kendi fikrini ortaya atıyor her koyun kendi bacağından asılır bunuda unutma hem neden kendi üstüne alınıyorsun adam seninle ilgili bi lafmı etmişte hemen saldırıyorsun

attılar zaten bunlar okuyup anlamadıkları için böyle tartışmalar çıkıyor
Manda yoğurdu ile medine hurması verelim açılırlar belki :D

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Ben 3 kuruş için ülkemi satmam lenn :D (!)

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
haziran sonunda 25 i görür yıl sonunda 35-40 civarında gezer

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Soğan alıcak parası yok birçoğunun hala oy veriyolar ya :kekw: :kekw:

yıl sonunu görmez bence 40 olması
biraz durdurmak için çaba sarf ederler ama durduramazlar yıl sonu veya mart gibi olur garanti

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
biraz durdurmak için çaba sarf ederler ama durduramazlar yıl sonu veya mart gibi olur garanti
Hocam satılacak dolar rezervi kalmadı swiftle dönüyor şuan döviz yabancı yatırımcı yok ülkede adam akıllı ee petrol zenginide değiliz Yıl sonuna doğru belki yıl sonunuda görmeden moratoryum açıklayabiliriz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Anlaşılan Erdoğan'ın kazanması en çok ABD nin zoruna gitmiş. Erdoğan çıkıp ABD ye tamam ülkedeki bütün kaynakları sana ucuza vereceğim, doğal gaz aramayı durduracağım dese dolar anında tekli rakamlara düşer. Şuanda bu dik durmanın ceremesini biz çekiyoruz ama kaymağını yeni nesil yiyecek açıkcası benim umurumda değil hiçbir şey ben aile kurmayı da düşünmüyorum Türkiye batsa da, çıksa da benim kaybedeceğim hiçbir şey yok Kılıçdaroğluna oy verip ülkenin batışını da izleyebilirdim gülerek ama CHP den ultra nefret ediyorum ben onların ciğerlerini biliyorum ayrıca karakterleri de hoşuma gitmiyor bizzat şahit oldum nasıl bi karaktere sahip olduklarını!

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Caz yapmaya gerek yok. Görünen o ki halkın çoğunluğu halinden memnun. Dolar isterse 100 lira olsun..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom