Neler Yeni

Dolar 24 TL! Bunun suçlusu ...

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Seçimden önceki gün babala KK videosu hakkında konu açmıştı hâlâ Tayyibe oy verme tereddütündeydi yani şaşırdım
tereddütde işte ama chp ye verdi kral gerçi çok bi işlevi olmadı ama olsun akp kazandı gene

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CHP'yi doğru yol olarak görüp AKP'yi yanlış yol göstermek size karşı seçmeni kazandırmaz. Bunu bilin.

AKP doğru yol olarak gösterilip ülkenin geri kalanına terörist denildiğinde AKP kazanıyorsa, ortada aklı başında seçmen eksiği var demektir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uygunsuz davranış
CHP'yi doğru yol olarak görüp AKP'yi yanlış yol göstermek size karşı seçmeni kazandırmaz. Bunu bilin.
AKP'ye oy veren kitlenin zeka seviyesi CHP'ye oy veren kitleden düşük olduğu sürece (sonsuza kadar) bu kutuplaşma var olacak düşük zekalı seçmenin oyuna da ihtiyacımız yok ülkeyi aile şirketine çevirmiş insanlar göz göre göre yolsuzluk yapıp vatandaş sürünürken lüks içinde yaşıyor dini kullanarak cahil kesimi ayakta uyutuyor bunları görmüyorsan bize oy verme IQ ortalamamız düşmesin

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bunun suçlusu net muhalefettir. Ekonomi bu haldeyken halk AKP'yi seçiyorsa muhalefette bir iş vardır.

Şu dalgalanmaya bak la:
Alıntıyı görüntüle

Bankalar da dolar 23.5 civarından işlem görüyor.

Beyler gece 11-12 arası aliexpresse kart ekledim kartı onaylamak için 1 dolar çekip geri atıyor tabi 1 hafta içinde atıyor geri ama bana hemen geldi 1 doları benden banka 23,84 tl olarak aldı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
parti politikasını biz yönetmiyoruz ben sırf akp gitsin diye birde kadrosu çok sağlam diye chp nin başa gelmesini istedim yoksa 2023 deki seçimi kk kazansa 2028 de ne iş yaptıklarına bağlı oy verebilirim onun dışında kötülüklerini görürsem karşılarından kim varsa ona oy veririm bizim halkımız maaleysef sırf 3-5 güzelliğe kanıyor yapılan tüm yolsuzluklsra biz ihanet etmeyiz nankör değiliz diyerek destek vermeye devam ediyor bu seçim önemli bir seçimdi ve kk gene kaybetmeyi seçti benim param dolarda ben dolar kazanıyorum tuzum kuru ama tl kazanan asgari ücretli ailelere bol sabır diliyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
AKP'ye oy veren kitlenin zeka seviyesi CHP'ye oy veren kitleden düşük olduğu sürece (sonsuza kadar) bu kutuplaşma var olacak düşük zekalı seçmenin oyuna da ihtiyacımız yok ülkeyi aile şirketine çevirmiş insanlar göz göre göre yolsuzluk yapıp vatandaş sürünürken lüks içinde yaşıyor dini kullanarak cahil kesimi ayakta uyutuyor bunları görmüyorsan bize oy verme IQ ortalamamız düşmesin
Kendini ötekileştirip aidiyet hissettiğin grup/partiyi yüceltiyorsun. Yaşın küçük sanırım. Eriksyon Psikososyal Gelişim Kuramı'ndaki adolesan döneminin tipik bireyisin. Genelde bu tipteki ergenler pek sağlıklı kafa yapısına sahip olmadığından ötürü kale almıyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendini ötekileştirip aidiyet hissettiğin grup/partiyi yüceltiyorsun. Yaşın küçük sanırım. Eriksyon Psikososyal Gelişim Kuramı'ndaki adolesan döneminin tipik bireyisin. Genelde bu tipteki ergenler pek sağlıklı kafa yapısına sahip olmadığından ötürü kale almıyorum.

o.O2o.O2o.O2

Top Bottom