- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıklamadan kastınız buysa başka bir şey yok çunki12 taksitle 64k acaba sistemden 5/6 tane veriyor olmasınlar açıklamayı göster (!)
Açıklamadan kastınız buysa başka bir şey yok çunki12 taksitle 64k acaba sistemden 5/6 tane veriyor olmasınlar açıklamayı göster (!)
Kanka ironi yaptım anlasana 5/6 katına satıyorlar rtx4070ti parasına hatta indirim kovala yatak 4080 parasına 2060 veriyorlarAçıklamadan kastınız buysa başka bir şey yok çunki
Olmuyor kral guvensiz musteri listesindeyimBu tür firmalar fiyatta geçirir. Limit yükseltmek çok basit bu devirde zaten. Limit attırın.
Aile,arkadaş vs. çıkmaz mı yardımcı olabilecek? İyi sistemi 20-25'e kapatırsın zaten.Olmuyor kral guvensiz musteri listesindeyim
İhtiyaç kredisi çek öyle daha iyi bilgisayar alırsın kredi taksiti ödersinSenet ile taksitli 12 ay aydan aya 3 veya 4 bin kredi karti olmadan mal varligi olarakta uzerimdeki evi sayiyolar
Benimde 5k civarıydı 2 defa üst üste talep ettim 35kya çıktıTabii efendim deyip limit mi arttırıyorlar sanıyorsun knk öyle olmuyor o işler borcun varsa arttırmıyorlar.
Demek ki yeşil listedeymişsin.Benimde 5k civarıydı 2 defa üst üste talep ettim 35kya çıktı