Sami Järvi
80+ Silver
Uçuyoruz heoooooooo breeehhhh wooowwee skirtt
O sırada ErdoğanDolar 20tl olmaz olum ülkenin içinden geçmeleri lazım.
Bu bir yerden tanıdık geldiya varya artık ağlamak istiyorum ya ciddi ciddi çıkıp meydana bağıra bağıra ağlamak istiyorum yeter ya yeter vallahi yeter billahi yeter da
ulan kız severim manitasıyla geçerken kapıyı açıp yol vermek zorunda kalırım, ulan bi fenerbahçeye sevdalandık mevzuyu zaten biliyonuz, istediğim bir şeyi istediğim zaman almak isterim cüzdanı bi çıkarırım ya 1 ay yemek yemicem ya da onu alıp muradıma ericem, adam gibi vatanımda yaşamak isterim surisi bi yandan afganı bi yandan iranlısı bi yandan gelir ülkenin içine eder, hadi bilgisayar aldım oyun oynamak isterim bi bakarım arkadaşım yok ulan hep beni mi bulur be
dayı hepimiz mi aynıyız be );Bu bir yerden tanıdık geldi
Tam bu yoruma atılmalıktıya varya artık ağlamak istiyorum ya ciddi ciddi çıkıp meydana bağıra bağıra ağlamak istiyorum yeter ya yeter vallahi yeter billahi yeter da
ulan kız severim manitasıyla geçerken kapıyı açıp yol vermek zorunda kalırım, ulan bi fenerbahçeye sevdalandık mevzuyu zaten biliyonuz, istediğim bir şeyi istediğim zaman almak isterim cüzdanı bi çıkarırım ya 1 ay yemek yemicem ya da onu alıp muradıma ericem, adam gibi vatanımda yaşamak isterim surisi bi yandan afganı bi yandan iranlısı bi yandan gelir ülkenin içine eder, hadi bilgisayar aldım oyun oynamak isterim bi bakarım arkadaşım yok ulan hep beni mi bulur be
Reyiz ne yaptın senBoyle konuya boyle cevap
Alıntıyı görüntüle
Yatirim tavsiyesi.Reyiz ne yaptın sen