İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Trump: ben sıradan bir insanım benle ne alakası var doların.hemen trump ı arayıp geliyom 1 dk
Trump: ben sıradan bir insanım benle ne alakası var doların.hemen trump ı arayıp geliyom 1 dk
Şuan operasyon var. Çok risk almışsın.
öyle deme hepsi amerikanya yüzüden (!)Trump: ben sıradan bir insanım benle ne alakası var doların.
Hocam kar ya da zarar umrumda değil canım sıkılmıştı 1 - 2 tl'den ne olacak?Kâhin değiliz ve bence 1 TL için böyle bir şey yapmamalısınız.
dsnfgdskglksdfhgjkdsfhgkşadAklıma 50 TL ile yatırım yapmayı düşünüp sonradan loldeki yasuoya skin alan çocuk geldi![]()
bence sağlam yükselicek99.16 TL vardı hesapta yarın işlemci alacaktım gittim dolara bastım 12 dolar falan etti. 1 TL falan kazanabilirsem güzel olacak 99 TL vardı 100 olursa atm'den çekerim parayı.
Nasıl yaptım sizce?
99.16 TL vardı hesapta yarın işlemci alacaktım gittim dolara bastım 12 dolar falan etti. 1 TL falan kazanabilirsem güzel olacak 99 TL vardı 100 olursa atm'den çekerim parayı.
Nasıl yaptım sizce?
Kendiniz 1-2 TL'ye bakıyorsunuz. Ben sadece fikrimi belirttim.Hocam kar ya da zarar umrumda değil canım sıkılmıştı 1 - 2 TL'den ne olacak?
Amerika Birleşikk DE-Devletleriöyle deme hepsi amerikanya yüzüden