Dolar Beklenmeli mi ?

SinanFx

80+
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi beklemelimiyim düşermi ? kime sorsam düşmez diyor ancak bunu ne zaman görsem çok üzülüyorum şimdi 3600 liraya msi ventus RTX 2060 Super alıcam ama dolar 5 tl iken o fiyata Asus Rog Rtx 2060 Super alınırdı bunu ne zaman desem üzülüyorum başka ekran kartı önermeyin lütfen sadece dolar beklenmelimi ?

Arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi beklemelimiyim düşermi ? kime sorsam düşmez diyor ancak bunu ne zaman görsem çok üzülüyorum şimdi 3600 liraya MSI ventus RTX 2060 Super alıcam ama dolar 5 TL iken o fiyata Asus Rog Rtx 2060 Super alınırdı bunu ne zaman desem üzülüyorum başka ekran kartı önermeyin lütfen sadece dolar beklenmelimi ?
Dostum dolar o kadar düşmez max 6 olur. Fakat şu an üretim çok az yapılıyor. Bu yüzdende parçalar az olduğu için değerleniyor. Üretimin geri eski haline dönmesi ile fiyatlar düşecektir. Bekleyebilirsin ama sana bu zaman düşer diyemem. Zamanın var ise bekle bu 2-3 ay sürebilir belki daha fazla haberin olsun.

Dostum dolar o kadar düşmez max 6 olur. Fakat şu an üretim çok az yapılıyor. Bu yüzdende parçalar az olduğu için değerleniyor. Üretimin geri eski haline dönmesi ile fiyatlar düşecektir. Bekleyebilirsin ama sana bu zaman düşer diyemem. Zamanın var ise bekle bu 2-3 ay sürebilir belki daha fazla haberin olsun.
Bide 2-3 aya doların artabilir

Arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi beklemelimiyim düşermi ? kime sorsam düşmez diyor ancak bunu ne zaman görsem çok üzülüyorum şimdi 3600 liraya MSI ventus RTX 2060 Super alıcam ama dolar 5 TL iken o fiyata Asus Rog Rtx 2060 Super alınırdı bunu ne zaman desem üzülüyorum başka ekran kartı önermeyin lütfen sadece dolar beklenmelimi ?
2. corona dalgası geliyor stok azalıp fiyat artabilir ben olsam beklemezdim ama sen bilirsin

ÜğF ROG nerdeeee Ventus nerede ABD allah belanı vermesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri