Ekonomi bilginize hayran kaldım.Düşecektir. Hiçbir şey sonsuza dek yükselmez.
Google ı aç dolar yaz maks ı işaretle gelinen noktaya bir bak neredeyiz.Düşecektir. Hiçbir şey sonsuza dek yükselmez.
Ben size 5 6 ya çakılır demedim ki. Ufak çaplı misal 9 lara düzeltme yapabilir. Bu da sonuçta düşüş.Google ı aç dolar yaz maks ı işaretle gelinen noktaya bir bak neredeyiz.
Londra merkezli bir banka ve şuan hatırlamadığım bir çok farklı yapı 2022 için dolar tahminini 11 liraya yükseltti.Ben size 5 6 ya çakılır demedim ki. Ufak çaplı misal 9 lara düzeltme yapabilir. Bu da sonuçta düşüş.
Olabilir. Ben sürekli düşüş olacak demedim ki.Londra merkezli bir banka ve şuan hatırlamadığım bir çok farklı yapı 2022 için dolar tahminini 11 liraya yükseltti.
hiçbir değişiklik olmazOlabilir. Ben sürekli düşüş olacak demedim ki.
CHP de gelse düşmez.Mevcut iktidar gitmediği sürece hiçbir şekilde dolarda geri gelme beklemem. Sabit durması bile şüphelidir bana göre seçim zamanı dolar sabit kalacağını düşünüyorum.
Bilmiyor ki doların aslında yükselmedigini, TL'nin değerinin düştüğünü.Ekonomi bilginize hayran kaldım.
Yaptıklarına bağlı şuan gelen kişi hiçbir şey yapmasa kendi haline bıraksa dolar düşer emin ol.CHP de gelse düşmez.
CHP gelirse düşmesinin tek sebebi olur :Yaptıklarına bağlı şuan gelen kişi hiçbir şey yapmasa kendi haline bıraksa dolar düşer emin ol. Çıkıp ben ekonomistim diyerek gülünç duruma düşüyor.