NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
- Reaksiyon skoru
- 9,072
komik olaylarCHP gelirse düşmesinin tek sebebi olur :
Ülke ABD ye satılmıştır.
Son düzenleme:
komik olaylarCHP gelirse düşmesinin tek sebebi olur :
Ülke ABD ye satılmıştır.
Şu an en azından milli sınırlarımız ve haklarımız için sessiz kalmıyoruz.Şuan sence ülke satılmadı mı?
Türk vatansız kalmaz kalmamıştır. Kimse hakkını savunma demiyor, bu iş böyle yapılmaz kaç tane dost ülke var koskocaman coğrafyada tek başımıza kaldık.Şu an en azından milli sınırlarımız ve haklarımız için sessiz kalmıyoruz.
CHP olaydı mezarın olacak bir vatanın bile olmazdı. Çok paranoyakça gelebilir ama bu böyle.
Biden diyo ki muhalefetle işbirliği yapacağız. Niye Erdoğanı düşürmek için. KK ne dedi biden ı kutladı. Erdoğan dan önce.Türk vatansız kalmaz kalmamıştır. Kimse hakkını savunma demiyor, bu iş böyle yapılmaz kaç tane dost ülke var koskocaman coğrafyada tek başımıza kaldık.
Bak attığım bu video MHP nin resmi kanal videosuBiden diyo ki muhalefetle işbirliği yapacağız. Niye Erdoğanı düşürmek için. KK ne dedi biden ı kutladı. Erdoğan dan önce.
Erdoğan kaç yıldır ne yapıyor? ABD nin Büyük İsrail projesini, Kürdistan'ı engelliyor.
Türkler her zaman yalnız kalmıştır. Asimile olmuş diğerleri ne işe yarar?
Biliyorum. Erdoğan ın bu şekilde saçmaladığını da biliyorum. Ama aynı kişilerle kareler KK nin de var. Yani iki taraf da aynı halt.Bak attığım bu video MHP nin resmi kanal videosu
sinirle yazıyorum siliyorum gerek yok elimizden bir şey gelmiyor.Biliyorum. Erdoğan ın bu şekilde saçmaladığını da biliyorum. Ama aynı kişilerle kareler KK nin de var. Yani iki taraf da aynı halt.
Fakat güncel son durumda Erdoğan ABD (PKK, YPG, ne varsa) karşı hareketlar düzenledi.
Güncel son duruma yine baktığımızda geçen iki hafta içinde KK APO'nun heykelini dikeceğiz diyen Demirtaş'ın ve casusluk yapan Kavala' nın serbest bırakılmasını savundu.
Hani iki tarafı şeyli değnek gibi fakat bir taraf daha ağır. Daha şeyli.
Hiçbir partiye güvenme ben sana git CHP ye oy ver demiyorum ama şu partileri savunmayın gözünüzü seveyim yeter da.Ben de diyorum ki "Bir oy CHP'ye bir oy HDP'ye" çağrısı yapan kimdi?
İYİ parti HDP PKK lı dediği zaman sözcüleri neden "kaybedeceksiniz" dedi.
Onda bu var. Şunda şu var.
İki taraf da hemen hemen aynı. Fakat CHP'ye gram güvenmiyorum. Mercimek tanesi kadar bile.
Benim AKP yi savunduğum mantık kötünün iyisi.Hiçbir partiye güvenme ben sana git CHP ye oy ver demiyorum ama şu partileri savunmayın gözünüzü seveyim yeter da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyse yazdıklarımı siliyorum alıntıyı da kaldırırsan sevinirim Caner cim ülkemin geldiği son noktada bu şart malesef.
Düşmez çünkü Amerikan dolar endeksi artıyor. Şu an 95'te 97 hedefi var YTD. Tradingview'a dxy yazarak grafik incelemesi yapabilirsin.Yaptıklarına bağlı şuan gelen kişi hiçbir şey yapmasa kendi haline bıraksa dolar düşer emin ol.