Neler Yeni

Dolar durmuyor sürekli şahlanıyor

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Güncel olarak dolar 14.20 oldu.

Rusya ukraynayı bombalıyor, TL daha çok değer kaybediyor.

Ekonomistler, ekonominin kitabını yazanlar nerede ? Hiç utanmayı düşünüyorlar mı acaba ?

Olan yine bu ay ve önümüzde ki ay aralığında sistem bekleyen elektronik parça almak isteyenlere oldu. Başlasın yine yeniden güçlü zamlar.. Hadi hayırlısı

Doların düşeceğine inanan var mı ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Durmayacak zaten. Savaş ortamında kimse durur diyemez. Petrol fiyatı da artacak, dolayısıyla benzin fiyatları yine çok yükselecek. Altının ons fiyatı artacak. Yazın Rus ve Ukraynalı turistler belki gelemeyecek. Savaşın en çok etkilediği ülkelerden biri olacağız.

De benim anlamadığım ekonomistler ne alaka? Ukrayna'nın işgal edilme kararını ekonomistler mi verdi?

Napoli

80+
Ülkemizin ekonomisi öyle kötü ki, dünyanın diğer ucundaki savaş(lafın gelişi) bile bizim ekonomimizi etkiliyor.

majorw0w

80+ Silver
Güncel olarak dolar 14.20 oldu.

Rusya ukraynayı bombalıyor, TL daha çok değer kaybediyor.

Ekonomistler, ekonominin kitabını yazanlar nerede ? Hiç utanmayı düşünüyorlar mı acaba ?

Olan yine bu ay ve önümüzde ki ay aralığında sistem bekleyen elektronik parça almak isteyenlere oldu. Başlasın yine yeniden güçlü zamlar.. Hadi hayırlısı

Doların düşeceğine inanan var mı ?
Ekonimistler ne alaka ? Adamlar savaşın çıkacağını nerden bilsin?

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekonomist dediğin şey zaten öngörülen ve öngörülmesi yakın olan sonuçları tespit edip buna göre çalışma yapar. Adamın biri çıkıp diyor ya biliyosunuz benim alanım ekonomi diye. Ülkede bu konuyla alalı bilgili olduğunu düşünen birisi var mı ? 3. dünya savaşı eşiğinde acil zirve sağlanıyor, adam kalkmış acil döviz alın dolar 20 yi görür diyor. Bıktık artık siz bu durumdan rahatsız değil misiniz? Diğer para birimlerine göre bizim para birimimiz resmen 2x daha çok değer kaybediyor. Bu da senin ülkende ki para biriminin güven vermemesinden kaynaklanıyor. Yatırımcıların TL üzerinden işlem yapmamasına sebep oluyor. Umarım ekonomislerle ne alaka olduğunu anlamışsındır.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Durmayacak zaten. Savaş ortamında kimse durur diyemez. Petrol fiyatı da artacak, dolayısıyla benzin fiyatları yine çok yükselecek. Altının ons fiyatı artacak. Yazın Rus ve Ukraynalı turistler belki gelemeyecek. Savaşın en çok etkilediği ülkelerden biri olacağız.

De benim anlamadığım ekonomistler ne alaka? Ukrayna'nın işgal edilme kararını ekonomistler mi verdi?
Her şeyden etkileniyoruz, coğrafi bir bağışıklığımız yok mu bizim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altını 769 dan verdiydim, yazık oldu başaramadık abi, 100 tl fark var 20 gram 2 bin tl oynuyor yine küresel piyasa kazandı.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şeyden etkileniyoruz, coğrafi bir bağışıklığımız yok mu bizim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altını 769 dan verdiydim, yazık oldu başaramadık abi, 100 TL fark var 20 gram 2 bin TL oynuyor yine küresel piyasa kazandı.
2 Tane çeyrek bozdurdum geçen hafta, alacağım ürünün üzerine eklemek için. Durduğum yerde zararın içerisindeyim. Allah yardımcınız olsun. Altınla işi olana çok zor, geçen sefer de 3 tane cumhuriyet bozdurmuştum,bozdurduktan sonra zamlandı. Öyle böyle değil felaket can yakıyor. Artık dayanılmaz hale gelmek üzere. TL yi evde tutuyoruz değer kaybediyor altın alıyoruz zararımız 2-3 katına çıkıyor, yapılabilecek hiçbir aksiyon kalmadı resmen yasal yollarda.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O ha lan ne ara oldu :D

Kârımı elde ettim
643089270537584680.png

(!)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 Tane çeyrek bozdurdum geçen hafta, alacağım ürünün üzerine eklemek için. Durduğum yerde zararın içerisindeyim. Allah yardımcınız olsun. Altınla işi olana çok zor, geçen sefer de 3 tane cumhuriyet bozdurmuştum,bozdurduktan sonra zamlandı. Öyle böyle değil felaket can yakıyor. Artık dayanılmaz hale gelmek üzere. TL yi evde tutuyoruz değer kaybediyor altın alıyoruz zararımız 2-3 katına çıkıyor, yapılabilecek hiçbir aksiyon kalmadı resmen yasal yollarda.
Ettiğin kâr gelen zamlarla gidiyor 🤣🤣 (!)
Aynen zarar etmeyelim diye alıyoruz zarar ediyoruz zaten kar yapsakta zamlara gidiyor değişen bir şey yok :)

Top Bottom