DüşmezDolar dusermi 7 ye ciktiğını gördüm az evvel
Düşmez eğer sistem toplayacaksan şimdi topla yeni nesil ekran kartları ve işlemciler çok pahalı gelecekDolar dusermi 7 ye ciktiğını gördüm az evvel
ithal ürün alırken kendi paramızın değeri az oldu için daha çok para harcıyoruzArkadaşlar ülke ekonomimiz nasıl bilgili insanlara sorum olucak dolar , euro yukselmesi ülkeye ne gibi zararları mevcut
Dolar , euro arttıkca paramızın değeri azalıyor ürünlerin fiyatı artıyor enflasyon yükseliyorArkadaşlar ülke ekonomimiz nasıl bilgili insanlara sorucam olucak dolar , euro yukselmesi ülkeye ne gibi zararları mevcut
dolar euro yükselmiyor türkiye ekonomisi düşüyor.Arkadaşlar ülke ekonomimiz nasıl bilgili insanlara sorum olucak dolar , euro yukselmesi ülkeye ne gibi zararları mevcut
Dolar , euro arttıkca paramızın değeri azalıyor ürünlerin fiyatı artıyor enflasyon yükseliyor
Anladım çok kötü durumdayız ozamanithal ürün alırken kendi paramızın değeri az oldu için daha çok para harcıyoruz
ekonomi sayılara göre düsmüyor ama büyük ihtimal çok fazla para basıyoruzdolar euro yükselmiyor türkiye ekonomisi düşüyor.