Neler Yeni

Dolar düşermi

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Arkadaşlar henüz hiçbir ülke ilaç bulmadı o bahsi geçen şeyler aşı çalışmalarıdır. Lütfen şöyle hassas bir konuda kuyuya bir taş atmayalım bin akıllı çıkaramıyoruz sonra vallahi lakin şayet ilaç bulunursa ve bunu Türkiye bulursa büyük gelir elde edecek olsa da dolar konusunda öyle bizleri tatmin edecek bir değişim yaşanmayacaktır bence. Saygılar.

Tugraege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tuğraege
Ilaç Bulunmadı. Kullanan ilaç Ülkemizde üretilmeye başlandı.
Olm ben buldugumu yazmisim :D aagsgasg simdi gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar henüz hiçbir ülke ilaç bulmadı o bahsi geçen şeyler aşı çalışmalarıdır. Lütfen şöyle hassas bir konuda kuyuya bir taş atmayalım bin akıllı çıkaramıyoruz sonra vallahi lakin şayet ilaç bulunursa ve bunu Türkiye bulursa büyük gelir elde edecek olsa da dolar konusunda öyle bizleri tatmin edecek bir değişim yaşanmayacaktır bence. Saygılar.
Suan kasıma kadar rahatiz ama dis iclere borcumuz sorunumuz vb yok

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,364
İsim
Diyarhan
Hiçbir zaman düşmedi düşmez de 1kr düşer 3kr yükselir sen anlık olarak almalısın. Ben döviz ile ilgileniyorum Eylül gibi fırlayacak o kesin. Yazın döviz girişinden dolayı 30 40kr düşer.

Tugraege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tuğraege
Hiçbir zaman düşmedi düşmez de 1kr düşer 3kr yükselir sen anlık olarak almalısın. Ben döviz ile ilgileniyorum Eylül gibi fırlayacak o kesin. Yazın döviz girişinden dolayı 30 40kr düşer.
Uzman haziran sonunda döviz ödemeleri ciddi azalacak diyorlar bence düsecek bayağı

Tugraege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tuğraege
Ben Haftaya PC alicam ? Pişman olurmuyum
Sen bilirsin dolarin ne olacagi belli olmaz baska bi yerden bir bok fırlar iyice yukselir yada birsey cikmszssa dusebilir 1ay bekleyebilirsin ama istersen ama alacagin sistem 5500 tlysi en fazla 5300 tl düser yani

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Dolar düşer mi sorusunun cevabını net veremeyiz. Ekonomistler “dış borçlanma çok, devlette para yok.” diyorlar. Olay sadece bundan ibaret olursa dolar yükselir. Ama devletin yaptığı swap anlaşmaları var. Hadi bunu geçtim devletin yaptığı halka açıklamadığı anlaşmalar var elbet. Bunu hesaba katarak konuşmak gerekir ama bu bir belirsizliktir. Ne zaman ne anlaşma yapıldığını bilemeyiz. O yüzden bu soruya yüzeysel cevap vermek yanlıştır. Buz dağının görünmeyen kısmını da hesaba katmak gerekir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,364
İsim
Diyarhan

VitoScaletta

80+ Gold
ya bu koronayı ne abarttılar zaten her ay ülkemizde sigardan gripten 1000 lerce kişi ölüyor coronadan 1 ayda 15 tane yaşlı ölmüş ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,506
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom