Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Vay abi naturel falan almanlardada ekonomi tavan bizde nescafe içekReis hersey temiz. Bu naturel.
Vay abi naturel falan almanlardada ekonomi tavan bizde nescafe içekReis hersey temiz. Bu naturel.
Aynen ben günlük hayatta yakın arkadaş çevremle şakalaşmaktan başka etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDDD
Bende küfür ederim adamı rahatlatıyor ya terapi gibi hakeden adama edilir öküz mal vs kesmiyor temizinden sövücenKüfür ancak cümle kurmayı bilmeyenlerin . Fikrini ifade edemeyenlerin. Kullandığı bir yöntemdir.
Sinirlenince insan küfür edebiliyor ben şahsen çok sinirlendiğim de ağzımdan kaçırıyorum ama her cümle de küfür olmaz ki kelime dağarcığını yok ediyor insanın.WtcN bunu beğenmedi![]()
Sinirlenince insan küfür edebiliyor ben şahsen çok sinirlendiğim de ağzımdan kaçırıyorum ama her cümle de küfür olmaz ki kelime dağarcığını yok ediyor insanın.
Affiyet bal seker olsunVay abi naturel falan almanlardada ekonomi tavan bizde nescafe içek
Twitter kullanımı keşke dibi bulsa Türkiye'de.Twitter harici sosyal medyalar temsilci bulundurmayı kabul etmiş. Adalet İnstaya kayıyor
Ben twitter a girsem vatan haini olurum o yüzden girmiyorum.Twitter kullanımı keşke dibi bulsa Türkiye'de.
Siyasilerin instagram kullanması daha iyi olacaktır.
Vay abi naturel falan almanlardada ekonomi tavan bizde nescafe içek
Sanada abi yalnız şuan içmiyorumAffiyet bal seker olsun![]()
BendeBen fetöcü damgası yiyecem az kaldı bu dolar-euro muhabbetinden