anladım, diyelimki sonradan ihtiyacım oldu nasıl çekebilirim o parayıatm ye gideceksin oradan hangi hesabına yatırmak istiyorsan o dolar hesabını seçip dolar yatıracaksın. aynı TL yatırır gibi sadece hesabını seçmen lazım
valla oraya açtık hesabı ya nereden açmalıyım pekiziraaten uzak dur diktadorun bankası xd yarın oburgun sermaye kontrolu gelir bakmışsın dolar hesabın TL olmuş ahahah
yine aynı şekil. yada tl yapıp tl olarak çekersin. ama döviz hesabının olması lazım yatırman ve çekmen içinanladım, diyelimki sonradan ihtiyacım oldu nasıl çekebilirim o parayı
devlet bankası olmayan garanti denizbank halkbankası bunlar yabancı bankalara bağlı ziraat ise devletinanladım, diyelimki sonradan ihtiyacım oldu nasıl çekebilirim o parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla oraya açtık hesabı ya nereden açmalıyım peki
ATM 'ye gidip TL hesabına TL yatırdıktan sonra internet bankacılığından çevirebilirsin. Sonra şubeden çekebilirsin. Ama bunun yerine döviz bürosuna gitmen daha mantıklı olur ?merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma TL yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim
Yatırım menüsünden dolar al-sat yeri var oradan TL hesabından dolar alabilirsin.merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma TL yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim
vadesiz dolar hesabım varyine aynı şekil. yada TL yapıp TL olarak çekersin. ama döviz hesabının olması lazım yatırman ve çekmen için
o da olurda atm daha yakında o yüzden sordum, hemde sürekli sıra bekle vsATM 'ye gidip TL hesabına TL yatırdıktan sonra internet bankacılığından çevirebilirsin. Sonra şubeden çekebilirsin. Ama bunun yerine döviz bürosuna gitmen daha mantıklı olur ?