Neler Yeni

Dolar İçin Bilgilendirme Neredeyse Her Saat Başı Artıyor ! 6.90

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Niye temmuz ve ağustos? bilmiyorumda bilgilendirirseniz sevinirim
knk haziranda en geç biter yada temmuzda bitse bile fabrikalar açılacak da ekran kartı vs. üretilecek de falan anca o zaman ucuz olur çoğalaacağı için

• Beğen
Reaksiyonlar: Riyo

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Batuhan Divrik
Mallesef ekomimiz çok iyi doğru gitmiyor ama banane oy verenler düşünmüyorsa ben neden düşüneyim
Dostum biraz yanlış düşünüyorsun sonuçta bu ülkede sen de yaşıyorsun ve düşmezse senin işine gelecek bir şey değil. Aldığın bütün her şeyin fiyatı artacak ve beni ilgilendirmiyor diyemeyeceksin.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siyaset yapmıyor ki durum ortada belliki kimsede bişey demiyor benim neden umrumda olsun
Beyler biz bilgisayar veya elektronik alanda ki etkilerini söylüyoruz lütfen konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmıyalım sizde bizde zarar görürüz.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Siyaset yapmıyor ki durum ortada belliki kimsede bişey demiyor benim neden umrumda olsun
umrunda değilse niye yazıyorsun o zaman umrunda değilse yazmıycaksın kardeşim oy verenler seni ne ilgilendirir özgür irade diye bişey var devleti sevmediysen yallah amerikaya.a doğru orası şuan ölüyo tabi diğer sevdiğiniz avrupa ülkeleri de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler biz bilgisayar veya elektronik alanda ki etkilerini söylüyoruz lütfen konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmıyalım sizde bizde zarar görürüz.
aynen ya

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
umrunda değilse niye yazıyorsun o zaman umrunda değilse yazmıycaksın kardeşim oy verenler seni ne ilgilendirir özgür irade diye bişey var devleti sevmediysen yallah amerikaya.a doğru orası şuan ölüyo tabi diğer sevdiğiniz avrupa ülkeleri de
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen ya
Tm

Top Bottom