kısa vadede lazım hocam para bana 2 3 ay içinde sistem alıcam altınmı almalı gene dolar mıAsgari ücret/400
42.5 şuan doların hakkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altın al dolardan daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mehmet şimşeğin kendi açıklaması var asgari ücret hedefimiz 400 dolar diye
30k nakitin varsa şimdi al sistemi niye bekliyorsun kikısa vadede lazım hocam para bana 2 3 ay içinde sistem alıcam altınmı almalı gene dolar mı
sistemim var ben 2. pc olarak yapıcam bunu 4070li sistem bekliyorum hocam hazır sistem sitede satılanlar çok dandik parçalar özelleştirince elle toplamış gibi geliyor acelem yok kazık yemek istemiyorum sadece30k nakitin varsa şimdi al sistemi niye bekliyorsun ki
Altın çok sağlam bir yatırım olur ancak dolarında getirisi iyi olur bilemedim bende.hocam benimde pc için ayırdığım 30k param var köşede geçen dolar mı alsam altınmı diye düşünüyorum bende değer kaybetmesin diye sarraf altın al diyor ama açıkcası ne yapsam bilmiyorum bende
Ortalama enflasyon %50 olacak yani 45TL civarı olur birdahaki sene sonuna.Şuanda 29,5 TL olan dolar 2024 yılı içerisinde 50 TL'yi geçer mi?
2014 mü o nasıl bir yatırımmış ya keşke bitcoin falan almış olsaydın madem böyle uzun yatırım yapacaktın ya da aldığını mı unuttunda şimdi hatırladın nasıl oldu?2014 Temmuzdan kalma 200 dolarım var bu yıl temmzuda bozdurucam![]()
2024 sonunda 40tl olacak diyorlardı ekonomistler. 50tl olmaz muhtemelen.Şuanda 29,5 TL olan dolar 2024 yılı içerisinde 50 TL'yi geçer mi?
Ekonomist değil ya direk ekonomi bakanı kendisi dedi 40 olacağını ona göre bu yıl tedbirimizi alıcaz falan konuşuyordu2024 sonunda 40tl olacak diyorlardı ekonomistler. 50tl olmaz muhtemelen.