Merkez Bankası başkanı değişti diye.
Fıstıkçı Şahap Derlerdi De inanmazdımMerkez Bankası başkanı değişti diye.
12500 falanlaptop alıcam dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
saol yarın ilk iş alayım 10000 bin tllik bi laptoptu ne kadar olmuşdur ya acaba
Dolar yükselmişken dolarlarımı bozayımda ekonomik düzelsin, ben bozarsam düşmez mi
Şuan genel bir çip krizi var ve bu birçok firmayı etkiliyor, ve oluşan arz-talebi kısa sürede karşılayabileceklerini sanmıyorum. Tabii ki zaman gösterecektir fakat bu yaz düzelmesine çok zor ihtimal ile bakıyorum, bekleyip göreceğiz...Bence değil stok sorunu yazda düzelicek ee etheriumda bitiyor etherium 2.0 geçilcek kriptolar hep böyle yüksek olmucak be biticek zaten elon musk 1.5m bitcoin aldı bunla tesla alabilirsiniz dedi ama avrupa hükümeti karşı cıktı bitirirse avrupa hükümeti bitirir dolarda heralde bukadar yüksek olmaz aga şu sanal para olayını haberlerde gördüm
Inşallah düzelir kanka ben zaten vatanda pc elden alcam inşallahŞuan genel bir çip krizi var ve bu birçok firmayı etkiliyor, ve oluşan arz-talebi kısa sürede karşılayabileceklerini sanmıyorum. Tabii ki zaman gösterecektir fakat bu yaz düzelmesine çok zor ihtimal ile bakıyorum, bekleyip göreceğiz...
Fiyatlar böyle devam ederse alsınlar başlarına çalsınlar. Bizim piyasalar fiyat şişirmeyi ne çok seviyor. Miningi fırsat bildiler tamam, dolar sadece 7,20'den 8,4 gördü diye fiyatları bu orandan daha da çok uçuruyorlar. Dolar inince de fiyatları tekrar düşürmüyorlar. Çok fırsatçı var bizim piyasada.Anlık olarak siteler fiyat güncellemeye başladı eğer fiyatları yükselmeden bulabilirsen hiç kaçırma. Arkadaş 2 saat önce aldığı 16.500 TL'lik sistem 20k olarak güncellendi.
Gördüm düşüyor ?Saat 9'dan sonra görün siz ortalığı.
Ben aldım da ne oldu dostum. Amazon parayı çekmediği için bin tl zararım var şu anda şaka gibiya allahım ben nasıl bir cenabetim yarın pcyi alıcaktım bu olay çıktı yemin ediyorum bu ülkede yaşanmaz
Sen mi düşürdün şimdi 7,8 oldu dolarDolar yükselmişken dolarlarımı bozayımda ekonomik düzelsin, ben bozarsam düşmez mi
halletim sorun yok şuanlıkSen mi düşürdün şimdi 7,8 oldu dolar
Sorma cidden 5 ocakta son halini topladığım sistem için sevinçliyim ama bazı parçalar çok dengesiz oldu o da bu fiyat politikası yüzünden. Dediğine ciddi anlamda katılıyorum ve hak veriyorum. Fiyatlar hep yukarıya doğru gidiyor hiç bir zaman aşağı inmiyor. En bariz örnek marketteki fiyatlar. Dolar tam 7 bandında iken fiyatlar doların 8 kurundaki gibi satışa devam zaten teknoloji konusunda takibimiz ve hassaslığımız belli istediğim parçaları 1 ay sonunda alabiliyorum işlemci ve ekran kartı sonra güncellerim diye düşük tutup hemen sistemi kurayım dedim bu gidişle zaten ne ekran kartı ne de işlemci alabileceğim. Neyse yine şükrediyorum ya sistem alamayanlardan olsaydım. Şuan ki piyasa cidden rezalet.Fiyatlar böyle devam ederse alsınlar başlarına çalsınlar. Bizim piyasalar fiyat şişirmeyi ne çok seviyor. Miningi fırsat bildiler tamam, dolar sadece 7,20'den 8,4 gördü diye fiyatları bu orandan daha da çok uçuruyorlar. Dolar inince de fiyatları tekrar düşürmüyorlar. Çok fırsatçı var bizim piyasada.