Neler Yeni

Dolar Neden Bu Kadar Arttı?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Dostum burası türkiye

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Bence değil stok sorunu yazda düzelicek ee etheriumda bitiyor etherium 2.0 geçilcek kriptolar hep böyle yüksek olmucak be biticek zaten elon musk 1.5m bitcoin aldı bunla tesla alabilirsiniz dedi ama avrupa hükümeti karşı cıktı bitirirse avrupa hükümeti bitirir dolarda heralde bukadar yüksek olmaz aga şu sanal para olayını haberlerde gördüm
Şuan genel bir çip krizi var ve bu birçok firmayı etkiliyor, ve oluşan arz-talebi kısa sürede karşılayabileceklerini sanmıyorum. Tabii ki zaman gösterecektir fakat bu yaz düzelmesine çok zor ihtimal ile bakıyorum, bekleyip göreceğiz...

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Şuan genel bir çip krizi var ve bu birçok firmayı etkiliyor, ve oluşan arz-talebi kısa sürede karşılayabileceklerini sanmıyorum. Tabii ki zaman gösterecektir fakat bu yaz düzelmesine çok zor ihtimal ile bakıyorum, bekleyip göreceğiz...
Inşallah düzelir kanka ben zaten vatanda pc elden alcam inşallah

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Anlık olarak siteler fiyat güncellemeye başladı eğer fiyatları yükselmeden bulabilirsen hiç kaçırma. Arkadaş 2 saat önce aldığı 16.500 TL'lik sistem 20k olarak güncellendi.
Fiyatlar böyle devam ederse alsınlar başlarına çalsınlar. Bizim piyasalar fiyat şişirmeyi ne çok seviyor. Miningi fırsat bildiler tamam, dolar sadece 7,20'den 8,4 gördü diye fiyatları bu orandan daha da çok uçuruyorlar. Dolar inince de fiyatları tekrar düşürmüyorlar. Çok fırsatçı var bizim piyasada.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
ya allahım ben nasıl bir cenabetim yarın pcyi alıcaktım bu olay çıktı yemin ediyorum bu ülkede yaşanmaz
Ben aldım da ne oldu dostum. Amazon parayı çekmediği için bin tl zararım var şu anda şaka gibi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Fiyatlar böyle devam ederse alsınlar başlarına çalsınlar. Bizim piyasalar fiyat şişirmeyi ne çok seviyor. Miningi fırsat bildiler tamam, dolar sadece 7,20'den 8,4 gördü diye fiyatları bu orandan daha da çok uçuruyorlar. Dolar inince de fiyatları tekrar düşürmüyorlar. Çok fırsatçı var bizim piyasada.
Sorma cidden 5 ocakta son halini topladığım sistem için sevinçliyim ama bazı parçalar çok dengesiz oldu o da bu fiyat politikası yüzünden. Dediğine ciddi anlamda katılıyorum ve hak veriyorum. Fiyatlar hep yukarıya doğru gidiyor hiç bir zaman aşağı inmiyor. En bariz örnek marketteki fiyatlar. Dolar tam 7 bandında iken fiyatlar doların 8 kurundaki gibi satışa devam zaten teknoloji konusunda takibimiz ve hassaslığımız belli istediğim parçaları 1 ay sonunda alabiliyorum işlemci ve ekran kartı sonra güncellerim diye düşük tutup hemen sistemi kurayım dedim bu gidişle zaten ne ekran kartı ne de işlemci alabileceğim. Neyse yine şükrediyorum ya sistem alamayanlardan olsaydım. Şuan ki piyasa cidden rezalet.

Son düzenleme:
Top Bottom