Normalde altın olabilir derdim ama Sene sonu dolar tahminleri baya yüksek bana kalırsa dolar hesabında kalsın.merhaba babam yurt dışına çalışmaya gidiyor aylık 4k dolar alıcak 3.5k dolar bize göndericek 2senelik iş , 1 sene 4 bin dolar alıcak ikinci sene 7-8 bin dolar fakat bana her ay göndercek 3.5 bin dolar biz bu doları dolar hesabı açıp vadeli mi yapalım mantıklı olan yoksa altın bilezik mi alalım kararsız kaldık ya da doları öyle biriktirip babamın işi bittiginde geldiğinde bozduralım gibi mi mantıklı fikirlerinizi bekliyoruz
Hocam sana göre Beşiktaş da devlet destekli ama yarı yarıya düştü son bir haftadaTHY mesela batması imkansız. Devlet destekli zaten.
Geçen hafta 305'di şu an 326. Geçen hafta 3500 dolara onu alsa bir haftada 8500TL koymuştu üstüne. Bir de merkez bankası faizi sabit tuttu, arttırsa neler olurdu kim bilir.
Beşiktaş her gün -%10 sabah 10.10'dan sonra işlem almıyor zaten. Dibe kadar da düşecek. THY ile Beşiktaş aynı mı canım? THY'nin batması için ülke çaplı kriz olması lazım.Hocam sana göre Beşiktaş da devlet destekli ama yarı yarıya düştü son bir haftada
Faiz artınca borsa düşmez mi ?THY mesela batması imkansız. Devlet destekli zaten.
Geçen hafta 305'di şu an 326. Geçen hafta 3500 dolara onu alsa bir haftada 8500TL koymuştu üstüne. Bir de merkez bankası faizi sabit tuttu, arttırsa neler olurdu kim bilir.
-2050deki insanlarBeşiktaş her gün -%10 sabah 10.10'dan sonra işlem almıyor zaten. Dibe kadar da düşecek. THY ile Beşiktaş aynı mı canım? THY'nin batması için ülke çaplı kriz olması lazım.
Faiz kararından önce borsa düşer. Faiz artarsa da borsa kısa vadede düşer. 2-3 gün. O zaman dipten almak mantıklı.Faiz artınca borsa düşmez mi ?
şef kendisiDümdüz altın yatırımı yapabilirsin ve o hangi işte 7-k dolar verecekler?
en mantıklı seçenek risk istemiyorsansanırım altına yoğunlaşıcaz öyle yapmak daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
şef kendisi