Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Bakalım 20 yi ne zaman göreceğiz

Ekler

• Screenshot_20220524-095026_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220524-095026_Samsung Internet.jpg
    89 KB · Hit: 64
Eğer yeni bir ekonomik plan gelmezse patlayıp gidebilir. Ancak eğer sürpriz bir geçici ekonomik plan bile gelse bir kaçış yaşanabilir. Tabii ki ne olacağı belli olmaz.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Araba ev fiyatları yarın 5 katına çıkar

alsam mı hiç bilemedim ya, 14ten beri düşünüyorum hep yükseliyor, zarar etmeyeceğim sürece sıkıntı olmaz ama tekrar 18den 12ye düştüğü gibi düşme olayi olur mu

Eğer yeni bir ekonomik plan gelmezse patlayıp gidebilir. Ancak eğer sürpriz bir geçici ekonomik plan bile gelse bir kaçış yaşanabilir. Tabii ki ne olacağı belli olmaz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
FED'in snowball etkisi , umarım burada bitmiştir.

alsam mı hiç bilemedim ya, 14ten beri düşünüyorum hep yükseliyor, zarar etmeyeceğim sürece sıkıntı olmaz ama tekrar 18den 12ye düştüğü gibi düşme olayi olur mu
O zaman rezerve satılmıştı. Tekrar böyle bir şey yaparlar mı bilemiyorum.

Psikolojik sınırın 16 olduğunu nereden çıkardın knk
Sanırım belli bir seyir halinde ilerlemesi için direnç gösterilen paritelerde sabit değerin aşılması durumu psikolojik sınır oluyor. Uzuzn zamandır doların 15 seviyelerinde tutulmaya çalışıldığı grafiklerde anlaşılıyor. Sınır genellikle ..99 dan itibaren geçerli sayılarda oluyor.

Sanırım belli bir seyir halinde ilerlemesi için direnç gösterilen paritelerde sabit değerin aşılması durumu psikolojik sınır oluyor. Uzuzn zamandır doların 15 seviyelerinde tutulmaya çalışıldığı grafiklerde anlaşılıyor. Sınır genellikle ..99 dan itibaren geçerli sayılarda oluyor.
Teşekkürler dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,289
Üyeler
184,916
Son üye
Mertefee12
Geri