Neler Yeni

Dolar tekli rakamlara düşecekmiş 🤔

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Olcay akbulut
10 tl oluncada bir sıfır atacaklardı

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
sebep varmı düşmesi için ne ürettik veya ne bulduk????

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Bu haber hakkında yorumları alayım
sonunda-beklenen-haber-geldi-dolar-6-lira-benzin-ve-motorin-fiyatlari-10-lira-olacak-mujdeli-haber-geldi-resmen-aciklandi/
Adamlar haberi yazarken t*şşak geçer gibi yazmışlar zaten sahte olduğu bariz belli

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
sonunda-beklenen-haber-geldi-dolar-6-lira-benzin-ve-motorin-fiyatlari-10-lira-olacak-mujdeli-haber-geldi-resmen-aciklandi/
K A M U P E R S O N E L İ

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bu adamın videoları YouTube da var. zamanı olan gidip izlesin, öyle konuşsun. Dünya kadar boş beleş sallayıp, kendine ekonomist diyen şaklabanın tekidir. İsmini vermiyorum. Anlayan girip bakar. O kadar rezerv satılmasına rağmen 4 lira düşen dolar 6 ay sonra eski haline döndü. Siz neden bahsediyorsunuz. Buna nasıl inanıyorsunuz. Bu haber yalnızca , Saçma sapan bir Facebook haberidir.

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
bu grafik türk lirasının piyasadaki miktarı doların tekli seviyelerindeki adeti ile şimdiki adetine bakarsan sadece grafiksel olarak düşünürsek %60 kadar tl nin yakımı olması lazım tabi sadece bununlada yetinemeyiz birsürü etken var bu sadece kafanızda ne kadar zor bir ihtimal olduğununu göstermesi için üretim yok tüketim esaslı bir politika izliyoruz :D

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    127 KB · Hit: 29

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Harbi iyice sinirlerimi bozmaya başladı bu yok dolar dolar düşecek yok dolar yükselecek diyen tayfa şuan dolar 17.25 hiç de düşecek gibi bir hali yok olsa şimdiden belirtileri olurdu Cumhurbaşkanın açıklamaları ayrı bir komedi biz kimseyi aç bırakmadık diyor mesele aç kalmamak değil mesele istediklerimizi alamamak öyle ise tüm siyasetçiler aç kalmayacakları kadar maaş alsın!

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu saatten sonra ne yapılırsa yapılsın istersen hükümet değişsin. Dolar yine o fiyatlara inemez. Belki ileride iner ama bizim ömrümüz yetmez görmeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
Bir
Birisi diyo hemen herşeyi alın dolar tavan yapacak diyo sen diyon dolar tekli rakamlara düşecek ben hangisine inanayım şimdi

The Batman

80+ Silver
gene gördüm televizyonda subat ve mart aylarına kaldı o gitsin anca akplileri kandırsın gerçi onlar bile inanmıyordur

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Şuan düştü bak

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
25 tl görecek ne düşmesi :D çok degil 1 haftaya 20 tl sınırına gelecek izleyin görün

Top Bottom