Dolar tekli rakamlara düşecekmiş 🤔

Bu haber hakkında yorumları alayım
sonunda-beklenen-haber-geldi-dolar-6-lira-benzin-ve-motorin-fiyatlari-10-lira-olacak-mujdeli-haber-geldi-resmen-aciklandi/
Adamlar haberi yazarken t*şşak geçer gibi yazmışlar zaten sahte olduğu bariz belli

sonunda-beklenen-haber-geldi-dolar-6-lira-benzin-ve-motorin-fiyatlari-10-lira-olacak-mujdeli-haber-geldi-resmen-aciklandi/
K A M U P E R S O N E L İ

Bu adamın videoları YouTube da var. zamanı olan gidip izlesin, öyle konuşsun. Dünya kadar boş beleş sallayıp, kendine ekonomist diyen şaklabanın tekidir. İsmini vermiyorum. Anlayan girip bakar. O kadar rezerv satılmasına rağmen 4 lira düşen dolar 6 ay sonra eski haline döndü. Siz neden bahsediyorsunuz. Buna nasıl inanıyorsunuz. Bu haber yalnızca , Saçma sapan bir Facebook haberidir.

bu grafik türk lirasının piyasadaki miktarı doların tekli seviyelerindeki adeti ile şimdiki adetine bakarsan sadece grafiksel olarak düşünürsek %60 kadar tl nin yakımı olması lazım tabi sadece bununlada yetinemeyiz birsürü etken var bu sadece kafanızda ne kadar zor bir ihtimal olduğununu göstermesi için üretim yok tüketim esaslı bir politika izliyoruz :D

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    127 KB · Hit: 41
Harbi iyice sinirlerimi bozmaya başladı bu yok dolar dolar düşecek yok dolar yükselecek diyen tayfa şuan dolar 17.25 hiç de düşecek gibi bir hali yok olsa şimdiden belirtileri olurdu Cumhurbaşkanın açıklamaları ayrı bir komedi biz kimseyi aç bırakmadık diyor mesele aç kalmamak değil mesele istediklerimizi alamamak öyle ise tüm siyasetçiler aç kalmayacakları kadar maaş alsın!

Şu saatten sonra ne yapılırsa yapılsın istersen hükümet değişsin. Dolar yine o fiyatlara inemez. Belki ileride iner ama bizim ömrümüz yetmez görmeye.

Bir
Birisi diyo hemen herşeyi alın dolar tavan yapacak diyo sen diyon dolar tekli rakamlara düşecek ben hangisine inanayım şimdi

gene gördüm televizyonda subat ve mart aylarına kaldı o gitsin anca akplileri kandırsın gerçi onlar bile inanmıyordur

Şuan düştü bak

25 tl görecek ne düşmesi :D çok degil 1 haftaya 20 tl sınırına gelecek izleyin görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri