Dolar vs altın ne kadar yükselir

Reaksiyon skoru
116
Sizce önümüzde ki 1 yılda dolar mı daha fazla artış gösterir altın mı. elimde 2500 civarı butcem var hangisine yatırım yapmalıyım
Veya önereceğiniz başka borsa var mı

düşmeyeceği kesin.

Sizce önümüzde ki 1 yılda dolar mı daha fazla artış gösterir altın mı. elimde 2500 civarı butcem var hangisine yatırım yapmalıyım
Veya önereceğiniz başka borsa var mı
Alternatif Olarak
Uzun Süreli Beklerim Dersen ASELSAN Hissesi Alabilirsin Ortalama 100 Lot kadar alabiliyorsun
YTD

Altın tavsiye ederim (uzun vadede)

Altını alıp onu unutman lazım, uzun vadede kar edersin.
Uzun vade yani 2 yıl falan kalabilir biriktirmek için sizce iyi midir
Alternatif Olarak
Uzun Süreli Beklerim Dersen ASELSAN Hissesi Alabilirsin Ortalama 100 Lot kadar alabiliyorsun
YTD
ASELSAN çok fazla yukselmiyor babam al sat yapıyordu çok değişken ve aynı yerde stabil kalıyor ortalama olarak

Uzun vade yani 2 yıl falan kalabilir biriktirmek için sizce iyi midir

ASELSAN çok fazla yukselmiyor babam al sat yapıyordu çok değişken ve aynı yerde stabil kalıyor ortalama olarak
Baban Kısa dönem Trade yapıyor sanırsam.
ASELSAN Uzun Dönem yükselir zaten, dediğin gibi kısa dönemde stabildir.
5 Yıl sonra ne Olacağını Düsün Az cok

Yükselecek her türlü. Ben en sonunda bu işin patlayacağı ve sıfırın atılacağını düşünüyorum. Aynı 2004'de yaptıkları gibi. Ama bu kısa vaadede olmayacak tahminimce 2030-2035 tabii bunu bilemem dünyada her an her şey olabilir. Bu seyrelti de 15-20 yıl sonunda sıfırın atılacağını düşünüyorum.

şuan baskılanıyor 8 ay falan sonra 20tl bulabilir(tahmin anılabilirim) 11 ay sonrada 22tl olabilme ihtimali yüksek

Yükselecek her türlü. Ben en sonunda bu işin patlayacağı ve sıfırın atılacağını düşünüyorum. Aynı 2004'de yaptıkları gibi. Ama bu kısa vaadede olmayacak tahminimce 2030-2035 tabii bunu bilemem dünyada her an her şey olabilir. Bu seyrelti de 15-20 yıl sonunda sıfırın atılacağını düşünüyorum.
Haklısınız

Geri