Bir an önce al, dolar düşsede zam yaptıklarını görüyorum.
Dostlar şuan şirketler çalışmıyor zaten o halde bayram bittiği zaman sipariş veriyorum teşekkürler yardımlarınız için sadece belki DA sistem çıkar ve daha ucuza iyi bir sistem alırım dedim de alacağım artık doların yukselme ihtimali de varken almayı düşündüğüm sistemi asagiya koyuyorum1 hazirana kadar bir şey değişeceğini sanmıyorum,ticaret hızlanırsa işler rayına girerse fiyat farkları olabilir ama bu durum uzun süreçte olacak gibi,bence sen bekleme imkanın varsa al gitsin.Bende beklesem mi dedim de iyi ki beklememişim.
Güzel olmuş sistem.Dostlar şuan şirketler çalışmıyor zaten o halde bayram bittiği zaman sipariş veriyorum teşekkürler yardımlarınız için sadece belki DA sistem çıkar ve daha ucuza iyi bir sistem alırım dedim de alacağım artık doların yukselme ihtimali de varken almayı düşündüğüm sistemi asagiya koyuyorum
Upgrade:Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
İşlemci: Ryzen 5 1600af
Ekran kartı: Galax RTX 2060 6Gb
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 256Gb
Kasa: Dark N10 Pro
5608 gibi bir fiyat oluyor
artık doların yukselme ihtimali de varken almayı düş
evet güzelmiş pc bence hocamDostlar şuan şirketler çalışmıyor zaten o halde bayram bittiği zaman sipariş veriyorum teşekkürler yardımlarınız için sadece belki DA sistem çıkar ve daha ucuza iyi bir sistem alırım dedim de alacağım artık doların yukselme ihtimali de varken almayı düşündüğüm sistemi asagiya koyuyorum
Upgrade:Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
İşlemci: Ryzen 5 1600af
Ekran kartı: Galax RTX 2060 6Gb
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 256Gb
Kasa: Dark N10 Pro
5608 gibi bir fiyat oluyor
Dolar ne artıyor ne azalıyor. Şu an bir seyler bekliyor gibi. Bence beklenmeli, hazır sistemler daha ucuz oluyor.Beyler dolar yaklaşık 1 hafta önce 6.78 e düştü biliyorsunuz ama son zamanlarda 6.81 de geziyordu 3 gunden beri şimdide 6.82 olmuş artıyor mu sizce Abdullah abinin sistemini beklemek hala mantıklı mı yükselir mi fiyatlar
Korona bitti mi kardeşim ne bu atar?Forumda Ekonomi Profesorleri vardı dolar 6.50 ye kadar düşücek diyorlardi.Ne oldu? Korona felan süsü oldu üstüne bahane arkadaşlar ülkenin ekonomisi kötü dahada kötü olucak bunu kabullenin.
Şahsen ben de yazın çalışıp bir bilgisayar alacaktım ancak dövizin artması dünya genelinde üretimin düşmesi işleri çok değiştirdi. Ancak yeni çıkacak D.A sistemi şahsi fikrimce çok yükseltme ve düşürme seçeneğiyle gelecek. Yani yeni sistem çıktığında kendinize uygun bir sistem oluşturabileceksiniz. Beklemenizi öneririm.Beyler dolar yaklaşık 1 hafta önce 6.78 e düştü biliyorsunuz ama son zamanlarda 6.81 de geziyordu 3 gunden beri şimdide 6.82 olmuş artıyor mu sizce Abdullah abinin sistemini beklemek hala mantıklı mı yükselir mi fiyatlar
Korona bitincede burdayım bu seferde başka bir bahane söylersiniz.Dolar ne artıyor ne azalıyor. Şu an bir seyler bekliyor gibi. Bence beklenmeli, hazır sistemler daha ucuz oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korona bitti mi kardeşim ne bu atar?