Neler Yeni

Dolar Yükseliyor PC Alsam mı

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bir an önce al, dolar düşsede zam yaptıklarını görüyorum.

Ysky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cihat Yüksekkaya
1 hazirana kadar bir şey değişeceğini sanmıyorum,ticaret hızlanırsa işler rayına girerse fiyat farkları olabilir ama bu durum uzun süreçte olacak gibi,bence sen bekleme imkanın varsa al gitsin.Bende beklesem mi dedim de iyi ki beklememişim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Bir an önce al, dolar düşsede zam yaptıklarını görüyorum.
1 hazirana kadar bir şey değişeceğini sanmıyorum,ticaret hızlanırsa işler rayına girerse fiyat farkları olabilir ama bu durum uzun süreçte olacak gibi,bence sen bekleme imkanın varsa al gitsin.Bende beklesem mi dedim de iyi ki beklememişim.
Dostlar şuan şirketler çalışmıyor zaten o halde bayram bittiği zaman sipariş veriyorum teşekkürler yardımlarınız için sadece belki DA sistem çıkar ve daha ucuza iyi bir sistem alırım dedim de alacağım artık doların yukselme ihtimali de varken🙏 almayı düşündüğüm sistemi asagiya koyuyorum
Upgrade:
İşlemci: Ryzen 5 1600af
Ekran kartı: Galax RTX 2060 6Gb
Ssd: Adata XPG SX8200 Pro 256Gb
Kasa: Dark N10 Pro
5608 gibi bir fiyat oluyor

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
bence şuan sipariş versen kargolar malum en az 10günde gelicek eline bence

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Dostlar şuan şirketler çalışmıyor zaten o halde bayram bittiği zaman sipariş veriyorum teşekkürler yardımlarınız için sadece belki DA sistem çıkar ve daha ucuza iyi bir sistem alırım dedim de alacağım artık doların yukselme ihtimali de varken🙏 almayı düşündüğüm sistemi asagiya koyuyorum
Upgrade:
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 256Gb
Güzel olmuş sistem.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
artık doların yukselme ihtimali de varken🙏 almayı düş
Upgrade:
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 256Gb
evet güzelmiş pc bence hocam

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence beklenmez neyin ne olacağı belli olmuyor özellikle dolar düşse bile fiyatlar düşmüyor ama artarsa katlanarak gidiyor.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Forumda Ekonomi Profesorleri vardı dolar 6.50 ye kadar düşücek diyorlardi.Ne oldu? Korona felan süsü oldu üstüne bahane arkadaşlar ülkenin ekonomisi kötü dahada kötü olucak bunu kabullenin.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Beyler dolar yaklaşık 1 hafta önce 6.78 e düştü biliyorsunuz ama son zamanlarda 6.81 de geziyordu 3 gunden beri şimdide 6.82 olmuş artıyor mu sizce Abdullah abinin sistemini beklemek hala mantıklı mı yükselir mi fiyatlar
Dolar ne artıyor ne azalıyor. Şu an bir seyler bekliyor gibi. Bence beklenmeli, hazır sistemler daha ucuz oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda Ekonomi Profesorleri vardı dolar 6.50 ye kadar düşücek diyorlardi.Ne oldu? Korona felan süsü oldu üstüne bahane arkadaşlar ülkenin ekonomisi kötü dahada kötü olucak bunu kabullenin.
Korona bitti mi kardeşim ne bu atar?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Beyler dolar yaklaşık 1 hafta önce 6.78 e düştü biliyorsunuz ama son zamanlarda 6.81 de geziyordu 3 gunden beri şimdide 6.82 olmuş artıyor mu sizce Abdullah abinin sistemini beklemek hala mantıklı mı yükselir mi fiyatlar
Şahsen ben de yazın çalışıp bir bilgisayar alacaktım ancak dövizin artması dünya genelinde üretimin düşmesi işleri çok değiştirdi. Ancak yeni çıkacak D.A sistemi şahsi fikrimce çok yükseltme ve düşürme seçeneğiyle gelecek. Yani yeni sistem çıktığında kendinize uygun bir sistem oluşturabileceksiniz. Beklemenizi öneririm.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
1660 superli sistem alacam
acelem yok temmuz gibi belki kurban bayramında alacam şuan elimdeki pc ile idare ediyorum

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Dolar ne artıyor ne azalıyor. Şu an bir seyler bekliyor gibi. Bence beklenmeli, hazır sistemler daha ucuz oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korona bitti mi kardeşim ne bu atar?
Korona bitincede burdayım bu seferde başka bir bahane söylersiniz.

Top Bottom