Bende çok kararsız kaldım şu an toplasam 7k ya toplayabileceğim pc 1 2 ay önce 5k falandı ne yapsam bende bilemiyorum .Bende kararsız kaldım hocam alsam mı beklesem mi diye
Hadi hayırlısı ya inşallah görürüz o seviyeleri gerçi zor ama böyle bakalım .temennimiz 6 nın altına düşmesi pek düşünmüyorum ama inşallah düşer
Dostum sence daha da düşmez mi fiyatlar malum çok uçuk şu an eskiden 2500-2800 civarı RTX 2060 vardı şu an 3000 altı adam akıllı yok . Zaten korona olaylarından dolayı stoklarda yok beklemek daha mantıklı olmaz mı?toplamalı
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bi yandan da sabırsızlanma var ne yapsam bilemedim en doğrusu beklemek galiba .bence beklenmeli hem doların düşme ihtimali var düşmese bile stoklar düzelse zaten aşşağı çekecek fiyatları bu yüzden beklenmeli diyorum
stoklar tahmini ne zaman gelirbence beklenmeli hem doların düşme ihtimali var düşmese bile stoklar düzelse zaten aşşağı çekecek fiyatları bu yüzden beklenmeli diyorum
Haklısınız ama stokların yenilenmesiyle de bi nebze olsun düşme ihtimali yok mudur?ülkenin genel durumu, dolar 1 kuruş artsa da fiyatlara yansıyor fakat dolar düştükçe fiyatları pek de aşağı çeken yok
Koronanın düzelip ülkelerin tekrar ticarete adam akıllı başlamasıyla düzelir diye düşünüyorum .stoklar tahmini ne zaman gelir