Neler Yeni

Doların yükselişi öncesi son fırsat laptop önerisi

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan

ConquerorXIV

80+ Gold
her şey işlemci değil ekranı %62 srgb olan bir cihaz ama sen ne anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay önce foruma kayıt olup gelmişsin cinbench tesiti diyo çen onun ney olduğunu muy biliyon çeen agucuk bugucuk

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan
her şey işlemci değil ekranı %62 srgb olan bir cihaz ama sen ne anlarsın
Yav tek bildiğin sRGB değil mi hadi kardeşim lütfen şu cihaztv'nin benim attığım laptopunun incelemesini izle öğren olur mu. Senin attığım valorantta 280 FPS veriyor benimki 400 :D Cidden şu forumu 18 yaş altı kullanıcılara kapatsalar ya böyle boş elemanlar doluyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
Yav tek bildiğin sRGB değil mi hadi kardeşim lütfen şu cihaztv'nin benim attığım laptopunun incelemesini izle öğren olur mu. Senin attığım valorantta 280 FPS veriyor benimki 400 :D Cidden şu forumu 18 yaş altı kullanıcılara kapatsalar ya böyle boş elemanlar doluyor.
o zaman senin çıkman gerkir herhalde puhahah valorant diyo yaşını belli ettin tüh

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan
Uygunsuz davranış
İyi akşamlar arkadaşlar, piyasaya göre dolar bir atak yapacak gibi, uzun zamandır laptop almayı planlıyordum, mimarım, f/p öncelikli 50kya kadar, şuan alınabilecek pc önerilerine ihtiyacım var, min 4060 ve işlemcisi iyi olan bir laptop arıyorum, şimdiden teşekkürler.
Hocam ciddi diyorum 10 yaşında bi çocuktan tavsiye almayın düzgünce cinebench testlerine bakın mantıklı olan herkes için benim attığım olacaktır benim attığım diğer bilgisayara göre %43 daha iyi performansa sahip testlerde zaten bu çocuğun bildiği tek şey sRGB oranı. Yazık yaşı küçük daha ergenliğe girmemiştir kusuruna bakmayın cihaztv bağımlısı olduğuna göre.

o zaman senin çıkman gerkir herhalde puhahah valorant diyo yaşını belli ettin tüh
Lan velet sus hadi büyükler konuşuyor olur mu.

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
Hocam ciddi diyorum 10 yaşında bi çocuktan tavsiye almayın düzgünce cinebench testlerine bakın mantıklı olan herkes içiin benim attığım olacaktır zaten bu çocuğun bildiği tek şey sRGB oranı.

Lan velet sus hadi büyükler konuşuyor olur mu.
puhaha senin yaşından fazla mesai yılım var bebe sen cihaz tv den izlyip konuşursun ben kendim test ederim elimden geçmeyen cihaz yok

@m.eminayas dediğim gibi 14700hx daha iyidir ama throttlestop kullanırsın uğraşırsın ve ömrü ne kadar gider belli değil ek garanti verecekler belki de ama ondan sonra ne olur muamma ve ekran da bence çok önemli %62 srgb ekranı tamamsa senin için sen bilirsin.

Son düzenleme:

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan
puhaha senin yaşından fazla mesai yılım var bebe sen cihaz tv den izlyip konuşursun ben kendim test ederim elimden geçmeyen cihaz yok
Oooo bebe falan diyor yaş sklası iyice küçülüyor elimden geçti de dedi. 10 yaş tahmin ediyordum 8'e düştü. Lütfen işlemcilerinin karşılaştırılamayacak derecede fark olduğunu anla. Ekran bir boka yaramıyor ille de işlemci

ConquerorXIV

80+ Gold
Oooo bebe falan diyor yaş sklası iyice küçülüyor elimden geçti de dedi. 10 yaş tahmin ediyordum 8'e düştü. Lütfen işlemcilerinin karşılaştırılamayacak derecede fark olduğunu anla. Ekran bir boka yaramıyor ille de işlemci
orta okul terk misin okuduğunu anlamıyor musun 8840hs daha mi iyi demişim ben bak bakalım

sorunlu işlemci BİTTİ .

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan
orta okul terk misin okuduğunu anlamıyor musun 8840hs daha mi iyi demişim ben bak bakalım

sorunlu işlemci BİTTİ .
Sorunlu olan senin kafandır BİTTİ.(Bitti=üstünlük göstergesiD)

ConquerorXIV

80+ Gold
Sorunlu olan senin kafandır BİTTİ.(Bitti=üstünlük göstergesiD)
senin gibi bir çocuğu kaale bile almamak lazım algılama kapsiten yetersiz ise suçlu ben değilim çocuğum şimdi hadi bakalım.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ömer Doğan
senin gibi bir çocuğu kaale bile almamak lazım algılama kapsiten yetersiz ise suçlu ben değilim çocuğum şimdi hadi bakalım.
Ooooo hocam conquror lafı koyduuu. İşlemci ne demek öğren mimarlık ne demek öğren bi öyle gel olur mu bir de allah aşkına yaşını söyle. Gerçi doğruyu söyleyeceğine hiç güvenim yok o bilgisayarı önerdikten sonra.

ConquerorXIV

80+ Gold
Ooooo hocam conquror lafı koyduuu. İşlemci ne demek öğren mimarlık ne demek öğren bi öyle gel olur mu bir de allah aşkına yaşını söyle. Gerçi doğruyu söyleyeceğine hiç güvenim yok o bilgisayarı önerdikten sonra.
hahaha şuna bak hala cevap veriyo la sen kundak da agu agu derken ben bilgisayar tamir ediyordum
sen konuyu bir baştan sonra oku gel tamam mı sonra bir üst sınıfa geçersin

Top Bottom