Neler Yeni

Dolu hdd ve ssd üstüne yeni parçalar takılır mı?

bado jr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bahadır Ayhan
Arkadaşlar ben kullandiğim sistemde ekran kartı, işlemci, ram ve anakartımı satıp yerine yenilerini aldım. Ama ssd ve hdd olarak aynı şeyleri kullanmaya devam ediyorum. Eski parçalarımı satmadan önce format atmadım. Yani hdd ve ssd içindeki her şey eski parçalar takılıyken yüklediğim gibi duruyor. Ben yeni parçalarımla bu hdd ve ssdyi bağlayıp bilgisayarı açarsam bir sorun olur mu acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Şan Özşaho
Olmaz, ama ddu ile eski ekran kartının driverlarını silip ondan sonra yeni ekran kartının driverlarını yükle, boş ssd yada hdd'ye sıfırdan kurulum olsa daha iyi olur tabi ama hani çalışmasını etkilemez.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim
Olmaz, ama ddu ile eski ekran kartının driverlarını silip ondan sonra yeni ekran kartının driverlarını yükle, boş ssd yada hdd'ye sıfırdan kurulum olsa daha iyi olur tabi ama hani çalışmasını etkilemez.
Dediğiniz her şeye katılmakla birlikte, amdyi bilmem de ben nvidia için şunu diyebilirim; i5 5200u+geforce 840mli pcdeki ssdyi r3(?) 3100+gtx1650 kombolu pcye taktım. Ses driverine bile gerek olmamıştı. Oto Realtek audio console bile indirmişti.

Top Bottom