Neler Yeni

donanım arşiv foruma neler eklenmeli

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
1:bence daha sade bir tasarım her şey karmaş dolaş gibi duruyor
1618219153685.png
misal neden 4 tane kısım var bence orta da 1 ya da 2 tane olması gayet yeterli
2:kelime düzeltme getirilebilir aşırı iyi bir şekilde çalışmasına gerek yok sadece ilk harfleri büyük yazsın satır sonlarına nokta eklesin yeter
3:
1618219278310.png
konular biraz küçük kalmış oraya görülebilen konu sayısı 10 a indirilse konuların boyutu biraz daha yükseltilse bence çok güzel olur (15 tane konu gözüküyor sanırım)
4:daha fazla rol eklenmeli bana göre şu anda az rol var rakip forum (herkes anladı bence) gibi saçma sapan arasında uçurumlar olan şeylere gerek yok ama biraz daha fazla rol getirilebilir
5:biraz daha fazla reklam yapabilir abdullah abi kişi sayısını artırmak açısından
benim aklıma şimdilik bunlar geldi sizin aklınıza gelen bir şey var mı

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
2:kelime düzeltme getirilebilir aşırı iyi bir şekilde çalışmasına gerek yok sadece ilk harfleri büyük yazsın satır sonlarına nokta eklesin yeter
Evet bu lazım cidden.
4:daha fazla rol eklenmeli bana göre şu anda az rol var rakip forum (herkes anladı bence) gibi saçma sapan arasında uçurumlar olan şeylere gerek yok ama biraz daha fazla rol getirilebilir
Rol :D? Bence çok iyi bir rütbe sistemimiz var.
1:bence daha sade bir tasarım her şey karmaş dolaş gibi duruyor çünkü
1618219153685.png
misal neden 4 tane kısım var bence orta da 1 ya da 2 tane olması gayet yeterli
Zaten yeteri kadar sade ve güzel. Tabi bu kendi görüşüm.

Avolay

80+ Gold
1:bence daha sade bir tasarım her şey karmaş dolaş gibi duruyor Alıntıyı görüntüle misal neden 4 tane kısım var bence orta da 1 ya da 2 tane olması gayet yeterli
3:Alıntıyı görüntüle konular biraz küçük kalmış oraya görülebilen konu sayısı 10 a indirilse konuların boyutu biraz daha yükseltilse bence çok güzel olur (15 tane konu gözüküyor sanırım)
5:biraz daha fazla reklam yapabilir abdullah abi kişi sayısını artırmak açısından
Dediğiniz şeylerin çoğu gerekli değil , düzeltme olabilir belki ancak yine de aşırı gerekli değil

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Konuyu yanlış yere açmışsın dostum.
Kelimze düzeltme gelse iyi olur gerçekten

rtx 3090

80+ Silver
1:bence daha sade bir tasarım her şey karmaş dolaş gibi duruyor Alıntıyı görüntüle misal neden 4 tane kısım var bence orta da 1 ya da 2 tane olması gayet yeterli
3:Alıntıyı görüntüle konular biraz küçük kalmış oraya görülebilen konu sayısı 10 a indirilse konuların boyutu biraz daha yükseltilse bence çok güzel olur (15 tane konu gözüküyor sanırım)
kelimme düzeltme hariç gereksiz bence ayrıca forum için istek öneri kısmına açmalıydınn

Top Bottom