kadınınhası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,034
jjujuuuuuuuuuhuhuhjjujuuuuuuuuuhuhuhm
Son düzenleme:
Küfür vs olmadığı sürece reportlamam gereksiz mesaj bile olsa 2-3 günde Max 2 kişi falanDonanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum
KİMDİİİ ACABAAAhiç... reportlayacağım tek kişiyi de kaybettiğim için şu anlık hiç (o da gerçekten hak eden tek kişiydi sanirim)
Birisi demişti ki ''kız arkadaşa doğum gününde ne alınır?'' bu reportlayacağım ama kaybettiğim kişi de ''vibratör'' yazmıştı... tepki alınca da ''yaaa kızlar anca bunu hak eder filli boyalar'' gibisinden bir mesaj yazmıştı, bence banlanmayı hak ediyordu :CKİMDİİİ ACABAAA
80 + tan modertörlüğe videosu part 1Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum Ve Reportladığım Kişiler Ceza Alıyor Yada Gereksiz Mesaj Diye İşaretleniyor Boş Report Atmıyorum
Adalet Milis Uzman Çavuş İlan Ettim KendimiAdam, adaleti ve düzeni sağlamak için hırs yapmış!
2 Sene Sonra Gelir Ama Zor 45 Bin Mesajı Olan Adamın Modluğu Yok Benim Hiç Olmaz80 + tan modertörlüğe videosu part 1
Nasıl Tespit Ediyorlar İp Adresin Den Mila ben çoklu hesap kullanımından bir hesabım perma yedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maili unutmuştum oysaki.
Hesap değiştirmeden geçmişi silince bir şey olmuyor, öyle yapıyorum benNasıl Tespit Ediyorlar İp Adresin Den Mi