Dostum o kadar haklısın ki Abdullah abi de ne yapacağını şaşırdıBen Abdullah reis ten özel bir anlaşma ile stoklarla sınırlı bir sistem yapmasını bekliyorum. Bi ara sormuştu hatta nasıl bir sistem istersiniz falan diye ama adam ne yapsın piyasa leşş.
Agalar Fikrinizi Merak Ettim Açıkcası
1 milyona apu yakışmaz beStok sorunsalı... Ama apu sistem gelebilir.
Kesinlikle Gelmesi Lazım Aga Abdullah Abimize Yakışır @Abdullah HacıgülAgalar Fikrinizi Merak Ettim Açıkcası
yine yangınlar yine ben hep bekliyoz zaten1m özel iyi indirimli bir sistem kesinlikle gelecektir ama şuan gelemez çünkü piyasada ekran kartı yok. Önceden topladığı sistemlerden gördüğüm kadarıyla 1m özel sistemi gidipte gt 1030 ile toplayacak bir adam değil kendisi stoklar yenilenince gtx 1660ti ile bir sistem toplar diye düşünüyorum
şuan 0 sistem almak için en yanlış zaman örneğin arkadaşım 3-4 ay önce monitör hariç rx580 8gb r5 2600 bir sistemi 6.000 tl'ye almıştı şuan sadece rx580 8 gb 7000tl oda bulabilirsenyine yangınlar yine ben hep bekliyoz zaten
Bende açıkca söylemek gerekirse babaya 4 senedir dil döküyoz tam izin verdi bu seferde ekran kartı stok yok, dedim Abdullah abi belki yapar ondanda ses soluk çıkmadı valla bekliyoz aga daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 1050 Tİ lı sistemde almak istemiyorum açıkcası 1660 lı sistem bekliyorum o'da stoğa gelirse tabişuan 0 sistem almak için en yanlış zaman örneğin arkadaşım 3-4 ay önce monitör hariç rx580 8gb r5 2600 bir sistemi 6.000 TL'ye almıştı şuan sadece rx580 8 gb 7000tl oda bulabilirsen
Donanım Arşivi özel sistem çıkana kadar bekleyebilirim diyorsan bekle. Bekleyemezsen ekran kartı harici tüm parçalar normal fiyatlarında bu durumda elinde iki seçenek var:Bende açıkca söylemek gerekirse babaya 4 senedir dil döküyoz tam izin verdi bu seferde ekran kartı stok yok, dedim Abdullah abi belki yapar ondanda ses soluk çıkmadı valla bekliyoz aga daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 1050 Tİ lı sistemde almak istemiyorum açıkcası 1660 lı sistem bekliyorum o'da stoğa gelirse tabi