Hakanbilgin5544
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 7500
Arkadaslar 7 8 k bandinda pc alicam fakat 1 aydir bekliyorum hala sistem ciimadi acaba ne zaman çıkar PC fiyatlari yükselmeden almak istiyorum.
159393.kez yazıyorum. Beklemeyin beni sistem alcaksanız dedi. Stoklar yok kısa sürede de toplicağını sanmıyorum.Arkadaslar 7 8 k bandinda pc alicam fakat 1 aydir bekliyorum hala sistem ciimadi acaba ne zaman çıkar PC fiyatlari yükselmeden almak istiyorum.
Toplayacak. Ama piyasanın düzeldiği bir zamanda.Keske tam bir bilgi verilse toplanicakmi toplamicakmi.
Toplayacak, fakat bir anda patlayan Bitcoin, stoklarda eriyen biten ekran kartları derken sistem toplanmıyor.Keske tam bir bilgi verilse toplanicakmi toplamicakmi.
Toplicam dediyse toplar. Stok yok işte adam sadece topluyor parçaları, üretmiyor maalesefKeske tam bir bilgi verilse toplanicakmi toplamicakmi.
imzanda yazan anakarttan memnunmusun? ve ramdenEkran kartı stokları yok. Toplayamıyor
Ben mecbur kaldığım için aldım. Ama sen mecbur değilsin. Anakartı Gigabyte B450 S2H yap.imzanda yazan anakarttan memnunmusun?
Teşekkür ederim birde kaç tl ye aldın?Ben mecbur kaldığım için aldım. Ama sen mecbur değilsin. Anakartı Gigabyte B450 S2H yap.