Neler Yeni

Yardım DONANIM ARŞİVİ ACER NITRO 5 ISINMA?

KaveLeoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak YAŞAR
Beyler sa, dun donanim arsivinin inceledegi acer nitro 5 gaming laptop aldim birkaç saatim vardı hemen cs 2 yükledim deneyim dedim tüm driverleri bios, chipset, ekran karti vb. hepsini guncelledim hiçbir ayara ellemedim hepsi varsayılan ayalrarda pc ayarları oyna girdim 1080p ultra da olsa low da olsa cs2 de işlemci max 95 derece, ortalama 85 - 90 derecelerde geziyordu erkan kartı ise max 85 derece ve ortalama biraz daha azdı. Bu sıcaklıklar normal midir? İşlemciyi sıkıntıya sokar mı sıcaklıklar? (Fanlar oto çalışıyordu )
Fan ayarını max yapıp dene laptopta o sicakliklar normal. Bende monster vardı benimde o civarlarda geziyordu hep. Oyunu kapatir kapatmaz hemen 50 lere iniyordu.

Leaden_Viever

80+ Bronze
İade et. Bende aldım iade ediyorum .
Bu makineyi ya kusurları ile alacaksınız ya da direkt iade.
FP durumu da yalan oldu, önerim iade geçin
En kötü hp victus alın,
Bunun 95 olduğu yerde hp 70 derece.
hocam fp durumu derken hatta laptoba indirim gelmiş neden yalan oldu acaba hala daha f/p bir cihaz
Ekran görüntüsü 2023-09-05 091438.png

SabroNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin Demir

Leaden_Viever

80+ Bronze
Evet 35k ya aldim fiyatina gore uygun fakat işlemci isteyen oyunlarda ekran ksrtina %33 darbigazi var sadece islemci calisiyo onun boostunu azalcam bakalim deneyecem
hocam işlemci isteyen oyunlarda darboğaz olması normal grafikleri fullersen darboğaz sorununu düzeltebilirsin

TİTAN.

80+ Platinum
Hacı masaustu kullaniyodum onceden +80 üstünü görmedigimden anormal geldi de bilmiyorum şuan gondermem yaa okul acilacak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha cs2 test edebildim heralde daha optimizastonu olmamasından da olabilir ama laptop sicakliklari genelde böyle mi?
Kanka değişim tek şansın bu değerler normal değil bence şimdide ver ne kadar erken o kadar iyi 2 hafta içinde hallolur muhtemelen

Evet 35k ya aldim fiyatina gore uygun fakat işlemci isteyen oyunlarda ekran ksrtina %33 darbigazi var sadece islemci calisiyo onun boostunu azalcam bakalim deneyecem
O işlemci ekran kartına dar boğaz yapnaz

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
hocam fp durumu derken hatta laptoba indirim gelmiş neden yalan oldu acaba hala daha f/p bir cihaz
Alıntıyı görüntüle
4070 vs 3070 ti durumu hikaye çıktı, o incelemeyi yapan kişi hatası ile ilgili video yayınladı.
+ bu makine işlemcisi iyi değil
+ 4060 Asus makineler 32/33k.
+ hp 4060 30'a bile düştü.
Bu makine evet ekran kartı güçlü ama tam performans veremiyor.
+ zaten o fan sesini duyan & ısı değerini gören bir şeyler ters gidiyor diye işlemi sonlandırır.
Pubg'de bile 5 dakika 95 derece oluyor.
Her şey güncel,
Bios update tamam.
Film izlemek için gider Macbook alınır.

"thorxium"

80+ Bronze
Fan ayarını max yapıp dene laptopta o sicakliklar normal. Bende monster vardı benimde o civarlarda geziyordu hep. Oyunu kapatir kapatmaz hemen 50 lere iniyordu.
Kanka nasıl normal Cs2 oynuyo Rdr2 fln olsa neysede . İşlemci ağırlıklı bir oyun ama bilemedim.

Aliyılmaz

80+ Bronze
Kanka nasıl normal Cs2 oynuyo Rdr2 fln olsa neysede . İşlemci ağırlıklı bir oyun ama bilemedim.
optimizasyon sıkıntısı var cs2 nin bende rx580 -ryzen 5 2600 ile 200 fps aşşagısını görmüyorum low ayarlarda benim kartımdan daha güçlü olan kartların bazıları benim kartımdan kötü performans veriyolar oyüzden normal

SabroNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin Demir
optimizasyon sıkıntısı var cs2 nin bende rx580 -ryzen 5 2600 ile 200 fps aşşagısını görmüyorum low ayarlarda benim kartımdan daha güçlü olan kartların bazıları benim kartımdan kötü performans veriyolar oyüzden normal
Knk fps den ziyade işlemci 95 i görüyo diyorum problem :)

Reav

80+ Silver
İşlemci ekran kartina göre dusuk, işlemci isteyen işlerde %33 darbogazı var
o siteler yanlış.

Beyler sa, dun donanim arsivinin inceledegi acer nitro 5 gaming laptop aldim birkaç saatim vardı hemen cs 2 yükledim deneyim dedim tüm driverleri bios, chipset, ekran karti vb. hepsini guncelledim hiçbir ayara ellemedim hepsi varsayılan ayalrarda pc ayarları oyna girdim 1080p ultra da olsa low da olsa cs2 de işlemci max 95 derece, ortalama 85 - 90 derecelerde geziyordu erkan kartı ise max 85 derece ve ortalama biraz daha azdı. Bu sıcaklıklar normal midir? İşlemciyi sıkıntıya sokar mı sıcaklıklar? (Fanlar oto çalışıyordu )
normal değerler bunlar laptop için

cornerick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Zortaş
4070 vs 3070 ti durumu hikaye çıktı, o incelemeyi yapan kişi hatası ile ilgili video yayınladı.
+ bu makine işlemcisi iyi değil
+ 4060 Asus makineler 32/33k.
+ hp 4060 30'a bile düştü.
Bu makine evet ekran kartı güçlü ama tam performans veremiyor.
+ zaten o fan sesini duyan & ısı değerini gören bir şeyler ters gidiyor diye işlemi sonlandırır.
PUBG'de bile 5 dakika 95 derece oluyor.
Her şey güncel,
Bios update tamam.
Film izlemek için gider Macbook alınır.
Sessiz mod dışında 90 dereceyi direk geçiyor zaten. Bilemiyorum bende mi versem iade.

Sessiz mod dışında 90 dereceyi direk geçiyor zaten. Bilemiyorum bende mi versem iade.
Donanım Arşivinin incelediği cihaz başka bir cihaz mı acaba kendime sorup duruyorum. Madem tavsiye ediyorsun bu sorunlar üzerine konu açıp ne yapacağımıza dair yardımcı ol. Videoda belirtilen ısı değerlerini asla yakalayamıyorum. BIOS ve tüm driverlar güncel..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,379
Üyeler
160,240
Son üye
edemirdere
Top Bottom