Sessiz moda nerden aldin hacı ben göremedim nitro sens de mi?Sessiz ModAlıntıyı görüntüle
Oto-Performans ModuAlıntıyı görüntüle
Bu da uygulamadaki sıcaklık değerleri Alıntıyı görüntüle
İşin garibi sessiz modda darboğaz yapmıyor cihaz..
Sessiz moda nerden aldin hacı ben göremedim nitro sens de mi?
Normal sıcaklıkları işlemci ağırlıklı bir oyun zaten cs2 benim laptopda o civarlardaBeyler sa, dun donanim arsivinin inceledegi acer nitro 5 gaming laptop aldim birkaç saatim vardı hemen cs 2 yükledim deneyim dedim tüm driverleri bios, chipset, ekran karti vb. hepsini guncelledim hiçbir ayara ellemedim hepsi varsayılan ayalrarda pc ayarları oyna girdim 1080p ultra da olsa low da olsa cs2 de işlemci max 95 derece, ortalama 85 - 90 derecelerde geziyordu erkan kartı ise max 85 derece ve ortalama biraz daha azdı. Bu sıcaklıklar normal midir? İşlemciyi sıkıntıya sokar mı sıcaklıklar? (Fanlar oto çalışıyordu )
Sıcaklıklar normal dostum masaüstü mü bu 65 75 derecelerde dolaşsın.Beyler sa, dun donanim arsivinin inceledegi acer nitro 5 gaming laptop aldim birkaç saatim vardı hemen cs 2 yükledim deneyim dedim tüm driverleri bios, chipset, ekran karti vb. hepsini guncelledim hiçbir ayara ellemedim hepsi varsayılan ayalrarda pc ayarları oyna girdim 1080p ultra da olsa low da olsa cs2 de işlemci max 95 derece, ortalama 85 - 90 derecelerde geziyordu erkan kartı ise max 85 derece ve ortalama biraz daha azdı. Bu sıcaklıklar normal midir? İşlemciyi sıkıntıya sokar mı sıcaklıklar? (Fanlar oto çalışıyordu )
Dostum benim yukarda paylastigim vidyodaki ayarlar mi power ayarlari? Onlar degilse paylasirmisinDostum aynı laptopun farklı donanımlı haline sahibim aynı şekilde laptopum 85-90 derece oluyordu. Laptoplar maalesef böyle ısınıyor.Bu sıcaklıklar normal sayılabilir. Ama istersen sana bazı ayarlar söyleyebilirim yaklaşık 10 fps düşüşü karşılığında bilgisayarım 70 dereceyi geçmiyor. Sadece optimizasyonu çok kötü olan oyunlarda 73-75 oluyor.
forum.donanimarsivi.com
dostum selam guç ayarlarında birkaç sorum varda dc adresin varsa konuşabilir miyizbu videodaki ayarı yapın ben apexte 94 derece görüyordum şimdi 68 lerde geziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS te herhangi bir düşme olmadı.rdr2 ve apexte denedim işlemciye binen oyunlarda ne olur onu bilmiyorum ama güç seçeneklerinden açıp kapatabilrisiniz oynayacağınız oyuna göre.
Bir de hpet ayarını kapatmanızı tavsiye ederim oyunlar net daha akıcı oluyor. Benim valorantta sürekli lag varmış gibi görünüyordu bu ayarı kapatınca oyun çok akıcı oldu.dostum selam guç ayarlarında birkaç sorum varda dc adresin varsa konuşabilir miyiz