Çok iyi mükemmel indirimler yok bence de alienware monitörler dışında.Mld ssd de maşşallah 1400 den 2700 e çıktı 1200 e satılıyor. GİGABYTE monitör zaten itopya da sürekli o fiyatta. Birkaç ürün dışında çok bişi yok. İhtiyacı olanın alacağı tarzda
Bu dünyanın en boş yorumlarından biri malum bizim halkımızim olayla ilgili bilgisi yoktur ama fikri çoktur.Zaten indirimde olan 180Hz Gigbyte monitörün indirimini kapatıp tekrar açmışlar, videoya konu olsun diye yapılmış gibi sanki.
DA'nın olayı zaten indirimli ürünlerin suyunu sıkmaktı. Aynı fiyata indirim altında paylaşması kötü oldu.
Dün okulda kaybettim yani50 TL indirim geliyor adam coşuyor para mı la 50 TL xd
böyle fiyat bulan yarına bırakmaz 200 stok var 1000 olsa ne malum.Alienware 240hz monitörü almak istiyorum babam yarın alabilir miyiz dedi 200 stok yarına kalır mı ? Birde indirimler mağazada geçerli oluyor mu Beylikdüzü mağazasından alabilirim.
imkansızAbdullah abi 2k ıps bekliyorduk ama olmadı pek brğenemedim
Hangi monitörleri düşünüyorsunBana göre bir şey yok. Monitör olayını Amazon dışı almak da çok mantıklı gelmiyor abartı bir indirim olmadığı sürece. 2,3 tane monitör belirledim onlarda indirim görürsem birini yapıştıracağım. İlk monitör iyi gibi 2. monitör de HDR yok. Rtings sitesinde 2sinin de incelemesi var isteyenler bakabilir. Keşke 3060 filan ekran kartı ekleselerdi. Samsung ssd ekleselerdi.